Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 17:08:25
|
|
|
|
bokicak1
|
Kad se napune bolnice mozda i nece biti tako skup.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 17:11:30
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Emice,jel su doneli neke mere? Zatvorili barove i diskoteke,studenti imaju online nastavu.Maske napolju gdje ima puno ljudi.Privatna okupljanja najvise 10 osoba,ima jos toga ali nije nesto ekstremno kako smo svi ocekivali
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 17:14:40
|
|
|
|
bokicak1
|
Emice te mere kao da su donete samo da bi se reklo da se nesto radi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 17:18:06
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: bokicak1 Kad se napune bolnice mozda i nece biti tako skup. Onda neka napune vec jednom. To i jeste cilj svega.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 18:00:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ovako nesto je bilo i u aprilu,ali su tad zatvorili skole za sve.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 21:50:26
|
|
|
|
bokicak1
|
Ne pominju ovi nasi jos uvek zatvaranje skola. Znam da je snimljena nastava ako bude bilo zatvaranja.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 21:52:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odavno se to snima. Imam utisak da nece biti zatvaranje skola. Samo sto je ovakvo pohađanje za stariju decu mucenje.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 22:22:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Mislim ds i ne treba zatvoriti skole,one nisu mesto gde se zaraza siri...to su nocni klubovi, privatne proslave..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 22:26:00
|
|
|
|
flamingos
|
Von,apsolutno se slažem.❤
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 22:32:18
|
|
|
|
bokicak1
|
Nadam se da nece biti zatvaranja skola. S druge strane, zasto bi snimali toliko ako ne planiraju da to urade u nekom trenutku?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 22:57:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde za sad skole ostaju otvorene.Ali ako pocnu njemacka i francuska zatvarati zatvorice i ovi sigurno.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 23:24:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Mislim ds i ne treba zatvoriti skole,one nisu mesto gde se zaraza siri...to su nocni klubovi, privatne proslave.. Slažem se skroz.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.10.2020 23:49:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
mala deca se jako malo zarazavaju i dobro podnose. to je definitivno tako. nezna se zasto ali tako je. kod nas su danas doneli nove mere o zatvaranjima ugostiteljstva i gastronomjje komplet, celog kulturnog sektora i zabrane okupljajja itd itd. skole i vrtici najnormalnije rade. i plan je i da nastave. kao i u francuskoj iako je tamo bas teska situacija.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 8:03:47
|
|
|
|
emicaa
|
Maslacak vidjela sam sinoc da kod vas zatvaraju.Koliko li ce ugostiteljskih objakata preziviti jos jedno zatvaranje
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 9:24:08
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 mala deca se jako malo zarazavaju i dobro podnose. to je definitivno tako. nezna se zasto ali tako je. kod nas su danas doneli nove mere o zatvaranjima ugostiteljstva i gastronomjje komplet, celog kulturnog sektora i zabrane okupljajja itd itd. skole i vrtici najnormalnije rade. i plan je i da nastave. kao i u francuskoj iako je tamo bas teska situacija. Cekaj, Maslacak skroz-skroz zatvaraju?Ne vazi ono sto vam je jako dugo vazilo da su otvoreni, ali samo za dostavu i poneti?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 9:30:19
|
|
|
|
bokicak1
|
Bas je teska situacija za ljude u ugostiteljstvu. S druge strane ne vidim da ljudi postuju mere u restoranima i kaficima.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 9:55:23
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja retko gde vidim da se kod nas postuju mere toliko. Po apotekama niko od farmaceuta ne nosi masku. U Lidlu sam videla da radnici nose maske. Skoro su u Delta parku opominjali na ulazu da se stave maske, jer im je dan, dva pre toga upala valjda komunalna. U ovim manjim marketima, vecinom maske nose na bradi, o kaficima i restoranima, da ne pricam. Pune baste, niko masku ne nosi.
< Poruku je uredio Queen Lady -- 29.10.2020 9:56:00 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 10:01:02
|
|
|
|
bokicak1
|
Zapitam se s vremena na vreme da li je toliko tesko nositi masku kad je toliko ljudi ne nosi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 10:06:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nose ovde,svuda gdje je obavezno nose.I ne na bradi nego tamo gdje joj i jest mjesto ali eto,juce je bilo 8000 zarazenih
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 11:02:44
|
|
|
|
bokicak1
|
U Srbiji preko 1000 ovih dana.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 11:33:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kad Hr danas ima 2700 zarazenih sta li nas ceka 🙄 Nek nam je dobri Bog u pomoc zimus...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 12:32:56
|
|
|
|
Maslacak15
|
moze za poneti nema nikakvog sedenja. zabranjuju i putovanja unutar zemlje u turisticke svrhe, znaci ne bi mogla u frankfurtu da bukiram hotel da prenocim i tako... ali skole i vrtici najnormalnije rade bez skracenih casova. Kazu ne samo da se deca malo zarazavaju nego se iskustvo od proletos pokazalo jako losim. Jako je skocio broj porodicnih problema nasilja u porodici i mnogih nus pojava sto oni sve detaljno prate i kazu zele ako je ikako moguce da izbegnu ponovno zatvaranje skolstva.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 12:37:58
|
|
|
|
bokicak1
|
Velike su cifre u regionu :(
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 12:49:58
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 moze za poneti nema nikakvog sedenja. zabranjuju i putovanja unutar zemlje u turisticke svrhe, znaci ne bi mogla u frankfurtu da bukiram hotel da prenocim i tako... ali skole i vrtici najnormalnije rade bez skracenih casova. Kazu ne samo da se deca malo zarazavaju nego se iskustvo od proletos pokazalo jako losim. Jako je skocio broj porodicnih problema nasilja u porodici i mnogih nus pojava sto oni sve detaljno prate i kazu zele ako je ikako moguce da izbegnu ponovno zatvaranje skolstva. Ovo mi je bas drago da cujem...sve je istina.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 16:14:55
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nas vrtic je zarazen, pola zaposlenih ( vaspitacice i servirke).
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?