Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 14:03:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I kod mm naposlu ima vise zarazenih.... Rekla sam mu samo cuvsj se, sklanjaj se i nosi masku.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 14:48:04
|
|
|
|
Andjelcicc
|
Nasu decu nisu stavili u izolaciju, iako im je uciteljica pozitivna... Svuda druga prica, a pritom u drugoj skoli takodje su neki prosvetni radnici pozitivni, decu su odmah poslali u izolaciju i prate online nastavu...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 18:27:46
|
|
|
|
branki*
|
i kod nas ima pozitivnih potvrdjenih u kolektivu.oni su na bolovanju,deca i mi ostali normalno radimo.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 19:21:07
|
|
|
|
Maraj
|
Kolega mm pozitivan. Temperaturu dobio prosle srede. U petak mu stigli rezutlatu, kovid- pozitivan. Danas bio na snimanju pluca. Rezultat-obostrana upala pluca, ide u Arenu. Bas smo se smorili i mm i ja. A jos gore...i mm od juce ne oseca miris i ukus. Juce je imao T 37.3, danas je nema. Bio je u kovid ambulanti, radili su mu pcr test, cekamo rezultat. Bas smo smoreni
< Poruku je uredio Maraj -- 10.11.2020 19:24:00 >
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 19:28:00
|
|
|
|
pari
|
Uf Maraj, držite se!
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 19:54:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Drzite se Maraj😘 cuvaj sebe i decu.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 20:15:57
|
|
|
|
Maraj
|
Mm nosi masku po kuci...al koja je i to vajda. Do juce je mene, decu ljubio. Ne znam... samo da i ako pokupimo, da imamo tu blazu varijantu. Smorili smo se sto je kolega otisao u Arenu. On je odmah imao T preko 38. Pio je antibiotik. A zadnja 3 dana se zalio na suvi kasalj. I eto danas, obostrana upala
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 20:20:58
|
|
|
|
pari
|
Maraj, kad će biti rezultat? Kod svih je različito...Moja advokatica je isto pozitivna, njoj je bilo loše nekoliko dana, sad je bolje, kod kuće je bila sve vreme
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 20:31:52
|
|
|
|
Maraj
|
Pari rekli su za 2- 3 dana. Mm kolegi su bili za 3 dana. Ogromne su guzve. Mm je jutros oko pola 8 bio ispred ambulante. Dobio je br 174. Ej za pola sata su podelili 174 broja, samo u jednoj ambulanti . Jezive su guzve...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 20:34:17
|
|
|
|
pari
|
Uf, baš dosta
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 20:58:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Зато у другим градовима не тестирају те тек тако. Људи чекају од ујутру и ништа специјално не ураде. Моја колегиница је нпр у мом граду била у ковид од ујутру и дошла кући тек у пола девет.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 21:02:45
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice zavisi od simptoma. Kao i da li si bio u kontaktu sa zarazenim. Prvo se radi krvna slika. Na osnovu krvne slike se odlucuje da li ce raditi pcr test. Mm je pre mesec dana imao T. Dane je peovodio u kovid ambulanti. Non stop su mu zakazivali kontrole al test rada nisu uradili. Sada jesu verov.zbog krvne slike, zato sto je izgubio ukus i miris a i bio je direktmo j kontaktu sa zarazenim. A mozes misliti koliko se ceka u bg- u u ambulantama...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 21:11:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Uh maraj,bas mi je zao..jel dobio terapiju? Nema sta da se ceka..to je to.. Kod nas se isto ne vrsi testiranje,ne znam zasto....eto,koleginica nije testitarana..a kks joj dobra,a za antitela je rano 7 dana..po meni..ma luda kuca... ne zna se kome je teze,ljudim sto cekaju ili tim lekarima...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 21:20:58
|
|
|
|
Maslacak15
|
dobro vece zene. zao mi je Maraj, ali deluje i meni da su velike sanse da je zakacio. Antibiotik nema veze, ne utice na koronu niti bilo sta pomaze. Nemojte da me pitate sto svima daju hemomicin, nije ni meni jasno ovde svakako ne daju ( u nemackoj). Ovde se daju samo intubiranim pacijentima koji imaju rizik o bolnickih bakterijskih pneumonija, acetobakter, pseudomonas itd. Za koronu je sve jedno hemomicin ili secerna voda. Drzim fige da prodje bez ozbiljnih komplikacija!!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 21:25:39
|
|
|
|
Maraj
|
Von rekla mu dr da dok ne stignu rezultati uzima vitC i D, cink i selen. Da bude kuci i da miruje. To je to
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 22:27:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Maraj, da vas prodje sto pre. Juce mi drugarica iz Svajcarske rece da su i ona i myz i sin pre mesec dana pregurali koronu. To volim da cujem. Ali, steze se obruc.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 22:31:40
|
|
|
|
smeško
|
Joj, Maro, bas zvuci kao da je i on dobio. Zelim, ako je tako, da sve brzo i lako prodje.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 22:35:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, ne testiraju jer su u manjku. Ne pricam napamet. Želim tvom muzu da brzo pregura to. Samo nek vitamine pije sto su mu dali
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 22:37:49
|
|
|
|
smeško
|
Sanjice, kako su tvoji?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 22:39:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ide na bolje.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 22:44:03
|
|
|
|
smeško
|
Izvini, nisam znala. Koliko dugo su u izolaciji? Kako izdrzavaju? Kako ti je mama?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 22:45:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Koliko znam ovde ne testiraju one koji imaju ociglednu covid klinicku sliku.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.11.2020 23:11:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ko ce ga znati Ivanka kako su testovi raspoređeni.Evo danas mi kaze drugarica da se preko veze promuvala i testirala jer su navodno testovi odlicni koji su u nasem gradu stigli. Ona nije ni bolesna, nego radi fazona. Bila je sa nekim u kontaktu. Zamislite kad bi mi svi tako radili. A sto kaze moja drugarica smeško ko zna koliko ljudi i ima, a sretnemo se sa njima. To nisu prioriteti. Oni koji imaju temperaturu i druge simptome trebaju da se testiraju.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 11.11.2020 8:06:07
|
|
|
|
Andjelcicc
|
Upravo to Sanjice, nasu poznanicu nisu hteli da testiraju, a zena pozitivna, testirali je posle nekih 8 dana... Ko zna koga je za to vreme zarazila...
< Poruku je uredio Andjelcicc -- 11.11.2020 8:07:20 >
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 11.11.2020 8:07:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, sao da sto blaze bude. Javi kad stigne rezultat. Kako je tm? Sanjice, i kod tvojih da sto pre prodje!!! Kod mm u firmi pre 10 dana dvojica kolega se javila sa temperaturom, i nijednog nisu hteli da testiraju, ovaj jedan je na svoju ruku uradio test, platio, i pozitivan. Od tada su ih raspustili da rade od kuce, jer su se u medjuvremenu jos par njih javili sa temperaturom. Jedan stariji kolega zavrsio na respiratoru 😔 samo da budu svi dobro.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?