Didy -> RE: Korona virus - 2. deo (18.9.2020 0:15:18)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Didy,jel otisao na posao? Nije. On radi od kuće od 15. marta. Nije ni u kontaktu s mnogo ljudi generalno. Dobro je danas. Mi ostali ukućani ništa nemamo od simptoma. Ja svakako masku ne skidam u učionici, ni ne pomeram je s lica. Posle svake grupe (grupe smo smanjili na 4-5 dece) dezinfikujem stolove, stolice i kvake 70% alkoholom. Deca prolaze kroz dezobarijeru, dezinfikuju ruke na ulasku, nose maske, malo ih skidaju, pa ih opominjem, sede po dvoje za stolom po dijagonali, sto je velik kao trpezarijski. Nego, da li meni samo bodu oči one proslave rođendana po igraonicama sa 20 i više dece koje ljudi kače po fb? Mi smo ove godine na Sofijin rođendan zvali samo najužu rodbinu (babe, dede, mog brata i sestru mm s porodicom, tj. one s kojima se i inače viđamo i proslavili smo u dvorištu). Sofija je pozvala i svoju najbolju drugaricu, komšinicu, s kojom se i inače druži svakodnevno. Nikog iz razreda nije zvala, ponela je bombine i čokoladice i častila ih je. U nedelju smo pozvani u Novi Sad u igraonicu, baš sam u čudu.
|
|
|
|