RE: Korona virus - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

daca77 -> RE: Korona virus - 2. deo (13.9.2020 10:27:20)

Suzi, moje saučešće 😢...

branki* -> RE: Korona virus - 2. deo (13.9.2020 11:16:50)

Jako mi je zao,dunja😔😔

Didy -> RE: Korona virus - 2. deo (13.9.2020 19:50:07)

Dunja, mnogo mi je žao zbog bake. ♥️

Žao mi je što se sve tako desilo.

amelia -> RE: Korona virus - 2. deo (14.9.2020 12:14:23)

dunja jako mi je zao... kad sam videla da si pisala da su je stavili na respiratoru pocela sam da placem..tugaa. moj otac je hvala bogu pusten na kucno lecenje snimali su pluca kaze dr skoro cista.

mikica88 -> RE: Korona virus - 2. deo (14.9.2020 12:52:01)

Amelia, bas su to dobre vesti. Opet se povecava broj, brinem kako ce biti.

jess021 -> RE: Korona virus - 2. deo (14.9.2020 12:54:19)

Amelia, drago mi je zbog vas, lepe vesti. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (14.9.2020 23:15:28)

Ameluja, to su stvarno dobre vedti. Zelimo tati brz oporavak! 

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 3:16:14)

Amelia, drago mi je da je tata dobro [sm=smiley31.gif]

Ja sam toliko toliko toliko tužna zbog naše bake, ja ne mogu opisati koliko smo slomljeni. Ona je bila jedno posebno biće.
Sava je počeo da pati, jer ipak je ovo veliki šoki za njega, pre 20 dana se igrao sa njom (nađoh danas u mm telefonu brdo selfija koje su napravili S i baba pre 20-ak dana, dok je baba bila bez simptoma. Mi ostali to nismo ispratili tada, to su bili njihovi momenti. Na svim slikama oboje se smeju onim najširim osmesima. Da li je moguće da sada naše babe nema, da li je moguće ...

Danas sam sama otišla do grada i šetala nekim njenim putevima, bila do butika koji je držala, svaki deo ovog grada me seća na neke divne trenutke sa njom, vraćaju mi se slike još od pre 20 godina.

Ja ne znam stvarno da li ovo može ikada da se preboli, da li ovo vreme može da izleči, jer ovo nije bila smrt na koju smo bili pripremljeni, ovo je strahota.

Čak ni njene sestre neće doći danas na sahranu, ni mm stric, plaše se ljudi, a ona je svakom, ali svakom išla, ma na kraj sveta na sahranu, zvali su je ljudi ovde redovno čak da oblači pokojnike jer je bila najbolja duša u gradu. Ja razumem ljude da se plaše, niko ne želi da mu se desi ovo što i nama, ali boli nas zbog nje, jer znamo svi koliku je sahranu zaslužila, i koliko bi ljudi došlo da nije proklete korone.

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 3:18:03)

I znam da je ona sada na putu za raj, ja znam to ...

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 3:24:08)

Danas kada smo deda i ja ostali sami, rekla sam mu molim vas čuvajte se, izljubila sam ga i izgrlila kao nekada, kada već nju nisam uspela, kada je krenula u bolnicu.
Rekla sam mu da ga volim kao oca, a on mi reče, hvala ti snajo što si mi rodila moje unučiće. NJIH DVOJE, njih dvoje, kao jedno, ma on je bez nje jedan starac koji vene, pred našim očima, tako brzo, baš kao cvet.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 7:01:34)

[sm=smiley13.gif]Dunja bas strasno. Jako mi je zao. Neka pociva u miru. I za sahranu razumem, boje se ljudi iako to boli. Cuvajte sad dedu. On je jos tu.

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 7:56:54)

😢jako teško dunja...držite se...mislimo na vas

vonavoj -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 8:18:52)

Dunja,s koliko ljubavi pises o njoj,kao o majci..zao mi je sto se sve tako desilo,i sto nece imati sahranu kakvu je zasluzila...zao mi je i dede,on najvise pati...

A zaova? Drzite se..zivot je stvarno nekad surov i nepravedan.

Milena18 -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 8:31:09)

Amelia, drago mi je da se tata oporavlja.
Dunja, iz tvojih postova se vidi koliko je ta žena bila voljena. Verujem da vam je jako teško. Kako je tm?

jess021 -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 8:34:44)

Dunja, saljem vam svima zagrljaj 😣

ivaMark -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 10:28:47)

Dunja, zao mi je najiskrenije...pratila sam sve od samog vaseg putovanja i cekanja na isti, zao mi je sto na takav nacin da ode zena koja je bila zdrava i puna zivota. Znam da nije uteha velika ali bar je videla vas sve jos jednom. <zaovu ne zelim da komentarisem.

Besna sam od jutros...ovde je situacija gore nego kad je bila zvanicno proglasena epidemija i poznanica i jutros prica kako je bila na nekoj proslavi rodjenja deteta sa oko 60 ljudiii...e zbog takvih necemo moci da se otresmo virusa, zbog takvih nam skole zatvaraju..

emicaa -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 10:38:14)

Dunja ne mogu ti opisati koliko mi je zao zbog vas.Izdrzite nekako.

Amelia tvom tati brz oporavak.Prebila bih one koji i dalje misle kakab virus,sve je to izmisljeno

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 13:37:53)

Dunja, grlim vas 🤗🤗🤗

Secajte se bake, pricajte o njoj, da je pamte deca. I kroz price o njoj da bude uz njih i da budu dobri ljudi kao ona. Znaci to dosta. 
Ivamark... Sta reci... To je kod nas skoro pa redovna pojava. Kad skoci br zarazenih manje oroslava bude, cim se smanji ljudi polude. 

Milena18 -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 14:05:59)

Mi smo ovog vikenda bili pozvani u igraonicu na dva rođendana , nismo otišli. Jeste da su deca svakog dana zajedno u vrtiću, ali ne moramo baš i mi odrasli da se družimo. I još je pitanje koliko se tamo poštuju sanitarne mere. A masku pretpostavljam da ne nosi niko. I inače kod nas u gradu čim je ukinuta vanredna situacija jako mali broj ljudi nosi maske u zatvorenom prostoru. 

Didy -> RE: Korona virus - 2. deo (16.9.2020 1:46:38)

Mm dobio T.

Filadendronka -> RE: Korona virus - 2. deo (16.9.2020 6:41:24)

Didy, pa koliku ima temp, je l’ imao dodira sa nekim sumnjivim? Nadam se da je neki obican virus. Ja kasljem vec dve nedelje, dva puta se testirala i negativna. Ali svaki put kad se nakasljem samo pomislim na koronu. 
Dunja, mislim na vas, meni je preminula baka ove godine i D je pominje svaki cas. Pre je cak i sanjao, a ima samo cetiri godine. Drzite se zbog dece, osecaju oni sve. Meni je uzasno tesko, iako znam da je bila stara i da prosto mora tako da bude.

Maraj -> RE: Korona virus - 2. deo (16.9.2020 7:54:39)

Dunja basmi je zao...
Ja sam pre mesec i po dana izgubila svekrvu. Srce. Ne korona. Svejedno...sahrana ista. Malo ljudi. Porodica samo. Sve zbog korone. Svekar vene, kopni.... Nista vise nije isto. Nece ni biti.

emicaa -> RE: Korona virus - 2. deo (16.9.2020 8:00:14)

Didy mozda je samo virus obicni.Nadam se nije ovaj.

mikica88 -> RE: Korona virus - 2. deo (16.9.2020 8:02:26)

Ko zna sta ce sve biti, gledam i citam za skolu neku na NB zarazena deca.

jess021 -> RE: Korona virus - 2. deo (16.9.2020 8:43:38)

Didy, samo temp ili jos nesto? 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>