dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (15.9.2020 3:16:14)
|
Amelia, drago mi je da je tata dobro [sm=smiley31.gif] Ja sam toliko toliko toliko tužna zbog naše bake, ja ne mogu opisati koliko smo slomljeni. Ona je bila jedno posebno biće. Sava je počeo da pati, jer ipak je ovo veliki šoki za njega, pre 20 dana se igrao sa njom (nađoh danas u mm telefonu brdo selfija koje su napravili S i baba pre 20-ak dana, dok je baba bila bez simptoma. Mi ostali to nismo ispratili tada, to su bili njihovi momenti. Na svim slikama oboje se smeju onim najširim osmesima. Da li je moguće da sada naše babe nema, da li je moguće ... Danas sam sama otišla do grada i šetala nekim njenim putevima, bila do butika koji je držala, svaki deo ovog grada me seća na neke divne trenutke sa njom, vraćaju mi se slike još od pre 20 godina. Ja ne znam stvarno da li ovo može ikada da se preboli, da li ovo vreme može da izleči, jer ovo nije bila smrt na koju smo bili pripremljeni, ovo je strahota. Čak ni njene sestre neće doći danas na sahranu, ni mm stric, plaše se ljudi, a ona je svakom, ali svakom išla, ma na kraj sveta na sahranu, zvali su je ljudi ovde redovno čak da oblači pokojnike jer je bila najbolja duša u gradu. Ja razumem ljude da se plaše, niko ne želi da mu se desi ovo što i nama, ali boli nas zbog nje, jer znamo svi koliku je sahranu zaslužila, i koliko bi ljudi došlo da nije proklete korone.
|
|
|
|