dddaca -> RE: Korona virus - 2. deo (18.9.2020 16:34:25)
|
Ljiso, nemoj biti bukvalista. Rekoh naravno da ne treba da piju iz iste flasice, grizu iste stvari....Ali ne mogu reci da me uzasava deljenje uzine???!! Daco, zasto te je uzasavalo? Daleko od toga da je higijenski i zdravo, ali aman to su deca. Zar treba da stoje svako u svom cosku dok ne pojede svoje? jess, ne znam da li si dobro procitala moj komentar. Ne uzasava mene deljenje uzine ako ce je podeliti rukom, ali ne, ne volim da moje dete grize pecivo, cokoladu ili sta vec, sto je grizlo drugo dete. Ili da pije iz iste flasice. I ne vidim sta je tu lose. (igrom slucaja zamenila je flasicu sa drugaricom u vrticu i posle par dana se razbolela). I kod kuce svako pije vodu iz svoje case, ne znam sto bi bilo drugacije u vrticu ili na igralistu. I da, nosili smo mi i delili i grickalice i voce na igralistu sa drugarima, ali bez da ih iko grize, pa daje drugome. E, a sad vec ne. Sad mogu da se podele bombone u omotu, mogu da im svima kupim lizalo ili po bananu, ali nema guranja rucica u kesu sa cipsom, smokijem ili stapicima.
|
|
|
|