dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (4.8.2020 14:01:03)
|
Da, novobeogradska, na makiškoj je drugačija sistuacija jer tamo ima manje kafića, tj. raštrkani su na 3-4 lokacije i onda se svi sjate na ta 4 mesta i bude gužva. Meni nije prijalo, samo jedan dan smo bili na toj strani. I prljavija je voda sa te strane, verovatno zbog te gužve. Na NBGD strani od 5-6 stanice vozića (pišem to kao orijentir) pa na dalje je manja gužva. Ide sada pored vozića i jedan mini busić (letnja varijanta, otvoren, nema prozore, poput vozića je, ili recimo kao oni autići na terenima za golf, samo veći, ako znate na šta mislim), brži je od vozića i za čas stigne gde god želite. On ide samo sa nbgd strane, vozić ide u krug oko cele Ade. Karta i za voz i za bus je 150 dinara, deca do 3 god ne plaćaju, ali mi ni za S ne plaćamo, damo im 300 i kuliramo. M kolica nam staju i u vozić i u busić. Do plaže idemo vozićem/busićem, da ne bi smo M puno izlagali suncu, a uveče se vraćamo pešaka, ima dosta da se ide, ali nama svima jako prija ta šetnja uveče. IZVORNA PORUKA: Maraj Dunja, pa stvarno nema guzve tu....jel to ova Novobeogradska strana?
|
|
|
|