Maslacak15 -> RE: Korona virus - 2. deo (10.7.2020 12:54:14)
|
hahahahahha neverovatno. ne ja nisam za to da mora, odlucice jedan covek u srbiji kao i za sve da li mora ili nemora. Ali ne razumem bas to da neko nece. Ja jedva cekam [sm=smiley36.gif] Ja se najvise plasim da ne uspeju da naprave efikasnu vakcinu. To mene muci. Sto se rodjendana tice to uopste niste u pravu [sm=smiley36.gif] Bas je obrnuto bar kad su Nemci u puitanju. oni su opsednuti rodjendanima. Ko jos u Srbiji stariji od 20 godina slavi rodjendan bog zna sta???? To kod dece i punoletstvo ok ali inace meni je novina. U Nemackoj, svaki okrugli rodjendan je kao nova svadba i to sto si stariji to je grdje[sm=smiley36.gif]. Moj svekar je 60, 65 i 70 rodjendan slavio bogami u restoranu uz gala veceru sa 30+ zvanica. Ja se zezam kad je meni rodjendan, dobijeem puno sanduce cestitki u papiru od kojekakvih nemaca a iz srbije ako se seti moj tata dobrro je. Ne kazem da mi inace nemamo juznjacki mentalitet, interakcija sa komsilukom je u proseku bitno drugacija, ali za rodjendanee ste u krivu.
|
|
|
|