Didy -> RE: Korona virus - 2. deo (13.7.2020 22:30:40)
|
Pari, ne razmišljaj unapred! Samo trošiš energiju na nešto što se najverovatnije neće desiti. Ako se desi (daleko bilo), tad ćeš doneti ključne uloge. Što reče Skarlet O''Hara u "Prohujalo s vihorom" - Misliću o tome sutra.Ja ne dezinfikujem ništa posebno. Nisam ni onda u martu-aprilu. Redovno održavam higijenu kuće, ne ulazimo svakako niko obuveni, ruke se i inače peru odmah po ulasku... Maske nosimo kad idemo u zatvorene objekte (muž i ja, decu ne vodimo u takve prostore), rukavice ne nosim, ali imam u torbi bočicu alkohola još od marta i kad sam negde napolju, a smatram da treba, dezinfikujem ruke. Moram priznati da imam problema na rukama od toga, pa ne preterujem. Muž radi od kuće, ja sam na raspustu, pa svakako ne radim, ne socijalizujemo se previše - roditelji, najuža porodica i jedni prijatelji i to vrlo retko. Nisam nešto opterećena, nisam u panici, malo smo život prilagodili, ali ne mogu ni da pritisnem dugme - stop. Moramo da naučimo da živimo s tim i to je to. U našem gradu ima dosta zaraženih. Kažu da ćemo možda biti novo žarište. Sad već poznajem i dosta ljudi koji su zaraženi, srećom niko nema tešku kliničku sliku, svi su kod kuće, prate simptome i čekaju da prođe.
|
|
|
|