blizanac2 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/20 [chat] (13.4.2020 14:01:17)
|
Super, mislim da je bolje da odes i da ne razmisljas mnogo. Ipak je pocetak. Ti lezi, odmaraj i sve ce biti ok. Mnoge smo prosle kroz sve to. Ja sam pre neki dan isla na dve privatne klinike, i zaista je stroga kontrola, a da ne pricam da su mi stavili i kapu na glavu i celu dezinfikovali. Srecno i javi kako je proslo! 🍀💜 IZVORNA PORUKA: Jecko89 IZVORNA PORUKA: blizanac2 Pozdrav Jecko! Skroz razumem tvoju brigu. Sto se bola tice, mislim da ga je vecina nas imala. U DZ ne primaju nikog, cak ni za uput, nego iznese sestra do ulaza. A da li si pokusala da zakazes uz u nekoj privatnoj klinici? Ja bih tako utadila da sam na tvom mestu, cisto da bi bila mirna. Sta su ti rekli iz klinike, kada da radis uz nakon bete? IZVORNA PORUKA: Jecko89 Zdravo zenice. Nesto me muci...ja sam danas 6+0, usla sam u sedmu nedelju po racunicama od poslednjeg ciklusa, znate li da su me vratili iz DZ, ni jedan ultrazvuk nisam imala a inace isla sam na VTO, trudnoca je potvrdjena betom, ali ultrazvuk nistaaaa, rekli su mi da dodjem tek u 12 nedelji tada je obavezan uktrazvuk, ovako samo hitni slucajevi. Mislim da je to malo kasno, zar ne? Inace imam sve vreme blagi bol u stomaku, jajnicima, , kazu da je bol normalan, mada malopre mi se pojavio i cini mi se malo braonkasti iscedak, ne mogu bas da provalim zbog utrogestana.. nadam se da nije nista strasno. Rekli su mi da petak prosli ili ovaj ponedeljak uradim uz, medjutim sada nista. Jesam, zakazala sam uz za sredu na jednoj privatnoj , jedva sam nasla neku koja radi ovde u Nisu, sve su pozatvarali zbog ove korone.
|
|
|
|