Despacito -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/20 [chat] (6.4.2020 21:41:05)
|
Zdravo žene..Kako ste, kako preživljavate izolaciju? Pratim vas al nešto sam bila neraspoložena da se javljam...valjda čekam da prođe ova korona i nametnuta nesloboda kretanja..pa da svi malo odahnemo. Kako god ja sam svakako u izolaciji i totalnom mirovanju još od početka marta..Moram jer mi se grlić skratio, i sad molim B da izdržim što duže. Sad sam 25+2, bili smo na kontroli, bebe su dobro, moram da mirujem. Osetim im pokrete. To mi jako teško pada, pošto sad ništa ne mogu da raduckam i ostvarim neke planove, jer je sve neizvesno. Muž puž sve radi po kući, ja iz kreveta dirigujem oko pripreme ručka, i stvarno je dobar ali ja sam navikla da sve rešavam sama, na više frontova, a muškarci su spori, pogotovo kad nešto rade 1 put. Ali nema mi druge, no tako kako mora. Ne znam više kako da izađem iz ovog dana mrmota..Biću bolje, samo da što pre prođe ova epidemija, stvarno mi je strašno. Nije mogao u gore vreme da nas zatrefi virus. Ali da ne kukam... Poz vas sve, čuvajte se, Blizanac samo hrabro, nadam se da si sve nabavila, biće sve uredu, još malo samo. Beco i Bebana čuvajte se i čuvajte vaša čeda, poz svim novim trudnicama
|
|
|
|