Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/20 [chat] (11.4.2020 0:23:25)
|
IZVORNA PORUKA: ida_na Imam probadanje i ne tako jak, ali neugodan bol u levom jajniku (leva strana, valjda je jajnik). 6-ta nedelja je, u ponedeljak idem na pregled danas sam trebala, ali je suprug imao problema sa kolima. Moze li takav bol da bude opasan ako nije neizdrziv, ali onako neugodan, vise nervira. Ako je neko iskusio samo da znam da mogu mirno da spavam ....panicar sam po prirodi i evo pokusavam da skuliram, ali ne ide bas 🙄 hvalaaa IZVORNA PORUKA: ida_na Imam probadanje i ne tako jak, ali neugodan bol u levom jajniku (leva strana, valjda je jajnik). 6-ta nedelja je, u ponedeljak idem na pregled danas sam trebala, ali je suprug imao problema sa kolima. Moze li takav bol da bude opasan ako nije neizdrziv, ali onako neugodan, vise nervira. Ako je neko iskusio samo da znam da mogu mirno da spavam ....panicar sam po prirodi i evo pokusavam da skuliram, ali ne ide bas 🙄 hvalaaa Ida, slobodno procitaj moje tegobe u forumu od juna pa do porodjaja, mislim da ce te umiriti. 🙂 I ja sam panicarka, iako druga trudnoca, opet nesto drugacija pa sam brinula. Mene je zigalo, probadalo, pa kao da cu da dobijem, te jsanik levo te desno. Inace sam prva tri mesec i krvarila u talasima pa sam strogo mirovala ali to nije imalo veze sa tim ziganjem. Mislim da to svaka druga trudnica oseca. Ono sto mi je pocelo brzo da se javlja jeste to jako ziganje nisko u preponama ako se naglo pomerim ili kinem, neizdrziv bol 10ak 15 sekundi, morala sam da promenim polozaj i umirim se i odna prodje, narocito ako lezim pruzenih nogu. To su ligamenti! I to prodje sa poodmaklom trudnocom ali dodje sledece. Bice uvek necega ali cini mi se najvise nekih tako zigyanja i stezanja u prvom tromesecju. Nemoj da se sekiras! Svakako kazi i dr ali sve je i redu! Lepo spavaj draga
|
|
|
|