|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
12.4.2020 10:13:10   
IvanaSK RR
Smirice se,ali ce ga i dalje biti. Otvoriće se granice,ali da li ici ipak negde...Trenutno na Prvoj predsednik.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2151
12.4.2020 10:15:12   
Sanjica26 RR
Za festivale i ostale lumperajke me bas i ne interesuje. Daj da se vratimo normalnim životima.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2152
12.4.2020 10:22:22   
IvanaSK RR
Tesko ce biti normalno u doglednoj budućnosti. Kraj vanrednog stanja tek kada pocne da pada ljudi na respiratorima.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2153
12.4.2020 10:25:44   
princezica1
Neverovatna mi je pomisao da skole otvaraju u junu pred kraj skolske godine. Ostavili su mogucnost da se to ipak desi.

Direktna veza do poruke: 2154
12.4.2020 10:29:39   
IvanaSK RR
Pa ako treba da biram jun i da se tada završi skolska godina onda biram to. A ne jul i avgust u skoli.

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 2155
12.4.2020 10:33:11   
Sanjica26 RR
I ja i ja. Mislim da ce tako biti. Ne sme ministar da prebaci za leto, da ne propadne ljudima letovanje😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 2156
12.4.2020 10:43:46   
jess021
Flamingos, ti mi kazi, 😊

Mene skola ne dotice, u vrtić nece sigurno do sept, kad se vratimo sa mora 😉

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 2157
12.4.2020 10:44:15   
Dragica Draga
😊
Ma nece do toga doci, do letnje skole user posted image
Meni je vise... Kad to sve pridje i vratimo se normalnom zivotu - kada cemo se osloboditi straha odovoga i od onoga vratice se virus i cele ove price.
Bar za sebe mislim. Vec sam u dovoljnom strahu cim necemo da idemo preko na letovanje.

Direktna veza do poruke: 2158
12.4.2020 10:45:55   
princezica1
Sta ce da urade u skoli u junu a da ne moze da se zavrsi ovako na daljinu?

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 2159
12.4.2020 11:07:07   
milicicak
Gledam malo pre kroz prozor, lik set_a psa. Iz susedne zgrade izlazi drugi lik, uzima povodac, nastavlja set_nju psa, prvi lik nastavlja ulicom ulazi u zgradu koja je 10 metara dalje... Ja stvarno ali stvarno ne razumem tu potrebu da se na svaki moguci nacin krse pravila.

Direktna veza do poruke: 2160
12.4.2020 11:14:37   
jess021
Mili, morala sam da se nasmejem. Zamišljam situaciju i jadnog psa koji posle 2 sata šetnje lipsa. 🤣

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2161
12.4.2020 11:20:15   
milicicak

user posted image
Otprilike ovako

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2162
12.4.2020 11:25:42   
princezica1
Sa takvom pamecu nadam se da nikog sem psa i nece setati.

Direktna veza do poruke: 2163
12.4.2020 11:49:52   
jess021
Imam odlicnu ideju, mi imamo onu interaktivnu kuci Lusi, mogli smo je proset_ati🤣

Sigurno ima tu komandu :"Setaj Lusi." 

Direktna veza do poruke: 2164
12.4.2020 11:54:39   
Dragica Draga
Da, negde sam videla i plisance da setaju, a skoro videh da iznajmljuju pse za setanje 20-50e user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2165
12.4.2020 13:34:36   
vonavoj
Joj,mili,jadan pas,kao na slici😂😂

Mi smo rezervisali za 26.7....tako da kao ima fore..ali,ali..Joj,ja pocinjem da radim 4.5. (Istice porodiljsko),morace u vrtic..ako ga otvore..ako ne,ne znam sta cu..sveki ce morati da dodje🙄🙄

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2166
12.4.2020 13:56:11   
Mirko Svirko
Ja jedino da stavim kornjaci povodac i da je set_am 😂😂😂

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2167
12.4.2020 13:58:43   
nata11

IZVORNA PORUKA: milicicak

Gledam malo pre kroz prozor, lik set__a psa. Iz susedne zgrade izlazi drugi lik, uzima povodac, nastavlja set__nju psa, prvi lik nastavlja ulicom ulazi u zgradu koja je 10 metara dalje... Ja stvarno ali stvarno ne razumem tu potrebu da se na svaki moguci nacin krse pravila.

Pa ne krse oni pravila svako ima pravo da proset_a psa sto i cine 😉

Direktna veza do poruke: 2168
12.4.2020 14:06:01   
milicicak

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: milicicak

Gledam malo pre kroz prozor, lik set___a psa. Iz susedne zgrade izlazi drugi lik, uzima povodac, nastavlja set___nju psa, prvi lik nastavlja ulicom ulazi u zgradu koja je 10 metara dalje... Ja stvarno ali stvarno ne razumem tu potrebu da se na svaki moguci nacin krse pravila.

Pa ne krse oni pravila svako ima pravo da proset__a psa sto i cine 😉

Samo vlasnici mogu da set_aju ljubimce, lepo pise svuda. Ako u domacinstvu ima 4 ljudi, svako moze da proset_a psa.Ova dvojca ocigledno ne zive zajedno, dakle jedan je vlasnik (i ima pravo) a drugi nije (nego krsi pravila). Ali da ne gresim dusu, mozda su bivsi partneri i imaju zajednicko starateljstvo nad psom 😁

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2169
12.4.2020 14:19:41   
vonavoj
Hahha,starateljstvo😂Setice se nasi ljudi svega😂Ja sam izvela decu ispred kuce..ali kod nas je drugo...nigde nikoga,slepa ulica..okolo penzioneri,oni samo kroz prozor.Mili,juce sam slusala virusologa..kaze da je tacno da RNK ostaje na povrsini,ali to ne znaci da je virus dugo ziv? Nista se ja tu ne razumem.I koliko sam shvatila,zavisi i kolicina virusa koja udje u organizam kakvo ce stanje biti.

Direktna veza do poruke: 2170
12.4.2020 14:22:28   
princezica1
Tako sam i ja shvatila Vonavoj. Zato bolje ne prilaziti i ne razmisljati o "dozi virusa" kako rece doktor Nestorovic juce.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2171
12.4.2020 14:31:17   
Dragica Draga
Sve mi je to spansko selo user posted image
Jis pre neki dan sam cula da ako, recimo, pojedete virus koji je na nekoj namirnici nece vam nista biti. Moze da vam bude samo ako ste tu namirnicu dirali pa ste onda tom rukom protrljali oko, nosi ili ste stavili u usta 😊
O tome nisam ni razmisljala 🤣

Direktna veza do poruke: 2172
12.4.2020 14:40:11   
vonavoj
Da.da..to su svi rekli,ne ide kroz stomak...ali ko ne dira lice..mene oci stalno svrbe,alergijski.

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 2173
12.4.2020 15:20:45   
pari
Ni meni nista tu nije jasno, kao sto mi nije jasno ni kako cemo se vratiti u normalu kad ce virus biti tu...tu negde...

I mene jako brinu putovanja i kad cemo moci kod mm...ali ne vredi mi sad da razmisljam, nista se ne zna uopste

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2174
12.4.2020 15:44:11   
Dragica Draga
Pa bas to... Bas zato i mislim - straha cemo se osloboditi ko zna kad....

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here