RE: Korona virus (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

flamingos -> RE: Korona virus (2.4.2020 17:02:43)

Verovatno nam ne saopštavaju tačan broj.Ostaje mam da se nadamo da će uskoro i ovome doći kraj.

Khaleesi -> RE: Korona virus (2.4.2020 17:39:41)

Valjda ce doci kraj... Sam Loncar je rekao da su prepisali smrti koroni a ljudi su zbog drugih stvari umrli, ko zna, mada i on je strucnjak kao Anin dever 🤣🤣🤣

Mene brinu ovi sto se naseljavaju i sto ih sa prozora vidim da prolaze  u kolonama....😐 

daca77 -> RE: Korona virus (2.4.2020 17:53:18)

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

AU gospodja Djokovic je izdominirala nekakvim linkom o vezi 5 G mreze i Korona virusa....Ijuuuuu jedva preziveh deset_ minuta. Do sada sam smatrala da je samo nabedjeni hipster i uspesna udavaca koja glumi malo ludilo. A ona je u stvari obicna glupaca. To je dokaz da nije sve ni u onoj "treba videti sveta". Njoj ni pare ni svet nisu pomogli da se opismeni. Strasno.

Vršnjakinjo, mislila sam da je samo meni antipatična, ali vidim da nije😘Kako je kod vas? Juče se dopisivala sa šk.drugaricom koja živi u sev.Italiji, a suprug joj je trenutno u Nemačkoj, pa se našao u čudu-kaže, niko ne nosi maske ni rukavice.Mi čekamo šta će nam reći vrhovni.☹️

dunja RR -> RE: Korona virus (2.4.2020 18:00:49)

Kal, gde si ti sada, gde ih vidiš*?

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Mene brinu ovi sto se naseljavaju i sto ih sa prozora vidim da prolaze  u kolonama....😐 

princezica1 -> RE: Korona virus (2.4.2020 18:16:31)

Za njih ne vazi policijski cas?

Maslacak15 -> RE: Korona virus (2.4.2020 18:30:30)

ne stvarno ih malo ljudi nosi, ja sam pocela od pre tri dana ( samo masku). Nije da mislim da sad nesto mnogo pomaze, ali sigurno nesteti pa kad imam na poslu, a imam ajde i da ja malo budem japanac :) ok je, ubijamo dosadu sto bi se reklo. nevolja je sto sam pri klinici za infektivnu i pneumologiju pa smo mi sad bogznakako bitni za spasavanje covecanstva. I nasa nauka. Pisem neki covid-19 grant i tako.

bebilule -> RE: Korona virus (2.4.2020 19:19:58)

Vidim spominjete 5G pa da se uključim. 😂
Nisam u teorijama zavjere, ne vezujem je za koronu, ali da, svaki alarm mi se upali kada neko spomene tu mrežu. Da ne pričam o našim rijekama koje odoše u cijevi, mini elekranama i otpadu na sve strane. Baš danas aktuelno pitanje radioaktivnog otpada na granici sa BiH, kraj divne nam rijeke Une, Hrv ne smeta ni korona da počne sa njegovim odlaganjem. Nije o koroni, ali nas moze vise kostati nego korona. 

daca77 -> RE: Korona virus (2.4.2020 19:21:29)

Lepo Maslačkić...samo piši i smišljaj kako da ubiješ virus, pa ukoliko u tome uspeš, sigurno ćemo te pozvati nazad u Srbiju, na čelu sa vrhovnim.😘 

Evo kreće konferencija...

mati -> RE: Korona virus (2.4.2020 19:23:55)

Evo ga... Uvod za mere...

vonavoj -> RE: Korona virus (2.4.2020 19:24:36)

Ja nisam slusala i nisam strucna za 5g..ali ne volim gdju Djokovic,pametnicu...

princezica1 -> RE: Korona virus (2.4.2020 19:58:00)

Ima dosta zarazenih medicinskih radnika u Frontu. Preko 10. Nova mera je zabrana kretanja od subote u 13h do ponedeljka ujutru.

pari -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:13:41)

Ma budale...

Samo je potrebno da kaznjavaju masovna okupljanja, grupe ljudi koje se krecu i to je to...

flamingos -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:24:18)

Tako je Pari.Ove vesti dok slušaš možeš da poludiš.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:30:41)

Sta ce seljaci. Ili ljudi koji rade po firmama pa dodju kuci i obradjuju zemlju? Debili. Ti ljudi cekaju vikende da rade na posedima. Kako ce moj tata do njiva? Nenormalni su majke mi

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:31:51)

Krenuli mm i ja da slusamo P poceo da se dernja D da nesto vriska ovaj se tegli kao slajmara i kaze mm ma procitacemo u novinama😁

Mirko Svirko -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:32:49)

Princezice, kako znas da ima zarazenih u Frontu?

Mm slusa svakog dana.. Znam sada za ove mere. Ja npr nosim i masku i rukavice kad bas moram do prodavnice.Inace nema skupljanja i kafenisanja.

Ana RR -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:48:14)

Rekao je gospodin drama queen, od 24 testiranih u frontu 12 je pozitivno.

Mirko Svirko -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:54:28)

Hvala,Ana.

Nisam slusala. Slusa mm ali izgleda da on prespava neke delove.

vonavoj -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:56:26)

Drama queen!hahhaa..vrh!

Kako toliko broj u frontu,a tamo ne idu sa koronom..interesantno!?

princezica1 -> RE: Korona virus (2.4.2020 20:57:33)

Idu trudnice sa koronom u Front i Visegradsku.

mati -> RE: Korona virus (2.4.2020 21:16:02)

Joj, zasto li gledam...
Opet cu ja o ljubimcima, to me najvise muci.
Donose mere, bez da dublje zadju u problematiku...
Po novoj meri, za vikend, pse cemo izvoditi u subotu u 23h (plus dva sata kasnije ko ne spava), pa tek u nedelju u 23h... [sm=zmeden.gif] Ja mog psa i ne setam istrci se oko zgrade, ne radi se o setnji, fizioloske potrebe su u pitanju, zivih bica...

flamingos -> RE: Korona virus (2.4.2020 21:18:50)

Mati,zafrknuto za ljubimce.Žao mi je,zatvoreni jadni.Šta da se radi,takva je situacija.Moramo svi da izdržimo...

vonavoj -> RE: Korona virus (2.4.2020 21:26:03)

Koje trudnice? Pa ne idu valjda kod ginekologa zbog korone!?! Aman!

milicicak -> RE: Korona virus (2.4.2020 21:40:21)

Pa ima toga da u cirkulaciji ima puno zarazenih ljudi koji ne znaju da su bolesni ali i lekara koji su shopingovali po Milanu i skijali se u Austriji. Na stanje u Frontu mislim.

Maslacak15 -> RE: Korona virus (2.4.2020 21:57:38)

i trudnice sa koronom verovali ili ne moraju da se porode !:))) ili mislite da one mogu home birth :))...?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>