RE: Korona virus (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

princezica1 -> RE: Korona virus (1.4.2020 20:27:46)

Promenjen je protokol, pa se testiraju samo ljudi koji imaju povisenu temperaturu. Ostali idu kuci u samoizolaciju. Tako je bilo sa ovima iz Lole. Sve je objasnio dr Kon danas.

Filadendronka -> RE: Korona virus (1.4.2020 21:29:41)

Promenilo se i to sto su pozitivni neki od zaposlenih. 
IZVORNA PORUKA: daca77

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Koliko ja znam kod nas ne rade vec danima. 

Ima već 2nedelje kako je sve to zatvoreno.Inače, slažem se sa vama da se nešto dešava, da su prilično konfuzni...čitam da je izbio neki problem na Torlaku, pa su zastali sa testiranjem. Nego, sutra će vrhovni da nam se obrati i razjasni sve nedoumice.

daca77 -> RE: Korona virus (1.4.2020 21:32:55)

Filadedronka, nije to novo...najpre su zdravstveni radnici bili pozitivni, pa su još početkom marta stavljali čitave klinike u izolaciju, ali su to pokušavali da prikriju. 

Filadendronka -> RE: Korona virus (1.4.2020 22:57:32)

Mislim konkrento na trenutnu situaciju na Torlaku. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (1.4.2020 22:58:21)

Veliki nam se obraca sutra? Jupiiiiii 🤮

princezica1 -> RE: Korona virus (1.4.2020 23:41:37)

Mozda nam mahne sa sajma sumnjiv mi je mnogo.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (2.4.2020 0:00:02)

IZVORNA PORUKA: princezica1

Mozda nam mahne sa sajma sumnjiv mi je mnogo.

I tebi? I meni.... 

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (2.4.2020 6:37:07)

Inace Kanadjani i Ameri lepo zovu policiju kad vide da su sw ljudi okupili i policija se uredno oglasi. Cisto sumnjam da bi kod nas to palilo jer kod nas ne izlaze ni za porodicno nasilje a kamoli da poOvem policiju jer komsija pravi rostilj za celu familiju i kola u ulici da ne moZ proci.

Ana RR -> RE: Korona virus (2.4.2020 9:43:18)

Jao samo da čujete teorije mog devera [sm=zz_banghead.gif] od toga da je virus namerno napravljen i pušten, da Bil Gejts već odavno ima vakcinu (?!), do toga da nigde na svetu ne postoji test koji može da detektuje virus (ni jedan virus, ne samo ovaj), da virus ne može da se prenese jer kad si bolestan nećeš nigde da ideš (a to da si zarazan pre ispoljavanja simptoma je najveća moguća glupost)... ma ne mogu ni da prepričam tu količinu gluposti. Na kraju ne znam ni zašto se čudim, taj je večiti kontraš i sve ono što se priča na tv nije tačno, istina je zapravo sve suprotno. Hvala nebesima što živimo hiljadama kilometara daleko i vidimo se jednom u dve godine, tačno bih ga upucala.

A da, pre neki dan je rekao da će on da ide da liže kvake i rafove po radnjama da bi uneo virus, ali ta količina virusa koja se tako unese je mala i on se neće razboleti, samo će stvoriti antitela... [sm=zz_confused.png]

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (2.4.2020 9:45:41)

Ana, pa nista od ovoga se ne desava, na tv samo lazu narod😊

Ana RR -> RE: Korona virus (2.4.2020 9:47:18)

Pa da, nekome je dosadno pa nas za*ebava [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (2.4.2020 9:48:49)

Kako obnoviti prirodu? Pusti buvu da korona hara 😊

branki* -> RE: Korona virus (2.4.2020 9:49:17)

Jao, tek ti sa tim teorijama zavere.... Bese ima i tema kod na na RR teorije zavere.. Ili tako nesto. Inace, ja jedina imam novi znak interpunkcije, dve tacke ili cetiri tacke. Nikako da ubodem tri. 

vonavoj -> RE: Korona virus (2.4.2020 9:53:37)

Ana.kako su tako razliciti tm i dever?

Ana RR -> RE: Korona virus (2.4.2020 10:06:31)

Von, nemam pojma. Njih dvojica su kao nebo i zemlja. Drobio je on njemu celog života ali velika je razlika u godinama i ovaj je stalno bio odsutan tako da mm nije bio mnogo pod njegovim uticajem. Mislim, mm je kao crna ovca - potpuno je drugačiji od svih njih. Zato je uvek najgori a pogotovo od kako smo u braku [sm=smiley36.gif]

princezica1 -> RE: Korona virus (2.4.2020 11:06:40)

Te hrabrise sto im niko ne moze nista sutra neka se sami lece. Osecam da bi ipak prvi trcali kod doktora i ne samo zbog korone.

vonavoj -> RE: Korona virus (2.4.2020 14:19:04)

Sta se sad desava,kao nema konferencije u 15h?

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (2.4.2020 14:39:08)

Oko 19h ce se obratiti predsednik valjda. A oko 15h ce rezultati biti na sajtu covid19 

Maslacak15 -> RE: Korona virus (2.4.2020 14:45:45)

AU gospodja Djokovic je izdominirala nekakvim linkom o vezi 5 G mreze i Korona virusa....Ijuuuuu jedva preziveh deset minuta. Do sada sam smatrala da je samo nabedjeni hipster i uspesna udavaca koja glumi malo ludilo. A ona je u stvari obicna glupaca. To je dokaz da nije sve ni u onoj "treba videti sveta". Njoj ni pare ni svet nisu pomogli da se opismeni. Strasno.

nata11 -> RE: Korona virus (2.4.2020 15:27:54)

Pa njema mam unisti sve reke Juzne i Istocne Srbije pa ce ona da prosipa pamet o modenizaciji i uticaju na zdravlje. 

vonavoj -> RE: Korona virus (2.4.2020 15:29:13)

Hahaha,odavno znam da je glupaca,po faci joj se vidi🤪🤪🤪(ala sam zla)

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (2.4.2020 15:34:54)

111 novih. Manji broj je teatiran u odnosu na juce Naci veci procenat zarazenih. Videcemo sta kazu veceraske

princezica1 -> RE: Korona virus (2.4.2020 15:41:32)

Troje preminulih. Broj obolelih slican onom pre 2 dana.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (2.4.2020 15:53:05)

Princezice ne mogu reci samo manji je broj obolelih kad je danas testirano 600 i nesto juce 800 i nesto znaci VECI je broj obolelih

Ana RR -> RE: Korona virus (2.4.2020 16:37:58)

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

AU gospodja Djokovic je izdominirala nekakvim linkom o vezi 5 G mreze i Korona virusa....Ijuuuuu jedva preziveh deset minuta. Do sada sam smatrala da je samo nabedjeni hipster i uspesna udavaca koja glumi malo ludilo. A ona je u stvari obicna glupaca. To je dokaz da nije sve ni u onoj "treba videti sveta". Njoj ni pare ni svet nisu pomogli da se opismeni. Strasno.

Maslačak, ide ta priča već nekih mesec dana netom... ko je plasirao pojma nemam. Ja to ne čitam, mrzim teorije zavere [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>