Ivanka 75 -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:00:57)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Izgleda da ce gdja Brnabic da uzme stvar u svoje ruke, girl power! Nadam se da hoce. Moje misljenje o vlasti nije pozitivno ali sada se ne moze naci zamerka. Reagovali su na vreme, ali dzaba kada smo mi budale. Ljudi ne shvataju situaciju ozbiljno i treba da se uvede policijski cas. Jer sutra, kada zbog idiota koji set__aju nasom drzavom broj zarazenih bude nekoliko hiljada i kada ne bude mesta u bolnicama ni uslova za lecenje, onda ce im drzava biti kriva, tj vlast. Evo danas kod nas u centru ispred banke, jedno 30 penzionera sedi na klupama i caska o ko zna cemu... Je li bitno da su napolju? Da su izasli da uzmu hranu pa da razumem ali da caskaju jer im je dosadno kod kuce... Pa nema smisla... Podzaveljah se ja danas sa jednom oko toga. Kaze ima samo 55 zarazenih na 8mil stanovnika. Reko ne racunas x3 onih jos 300 sto su zarazili, pa 300_x_3 i tako redom...? A ona mi kaze, joj kako ti panicis, videces da ce ovo biti gotovo do uskrsa. Reko iz tvojih usta u bozine usi.
|
|
|
|