RE: Korona virus (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

smeško -> RE: Korona virus (16.3.2020 13:16:55)

Drzimo palceve, Maslacak.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (16.3.2020 13:37:53)

Izgleda da ce gdja Brnabic da uzme stvar u svoje ruke, girl power! 

vonavoj -> RE: Korona virus (16.3.2020 13:42:10)

Maslacak,dosta se dugo cekaju rezultati.Ovo je sprdnja od vanrednog stanja..ljudi su neozbiljni.

princezica1 -> RE: Korona virus (16.3.2020 14:04:11)

Broj obolelih jutros 55. Na ulicama redovno stanje.

bubulence -> RE: Korona virus (16.3.2020 15:20:57)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nadam se da hoce. Moje misljenje o vlasti nije pozitivno ali sada se ne moze naci zamerka. Reagovali su na vreme, ali dzaba kada smo mi budale. Ljudi ne shvataju situaciju ozbiljno i treba da se uvede policijski cas. Jer sutra, kada zbog idiota koji set_aju nasom drzavom broj zarazenih bude nekoliko hiljada i kada ne bude mesta u bolnicama ni uslova za lecenje, onda ce im drzava biti kriva, tj vlast. Evo danas kod nas u centru ispred banke, jedno 30 penzionera sedi na klupama i caska o ko zna cemu... Je li bitno da su napolju? Da su izasli da uzmu hranu pa da razumem ali da caskaju jer im je dosadno kod kuce... Pa nema smisla... 

princezica1 -> RE: Korona virus (16.3.2020 15:31:50)

Jesmo cudan narod. Vec je Ana izjavljivala vise puta da nije daleko od uvodjenja policijskog casa. Kod nas ide od ogromne panike do potpuno nonsalantnog ponasanja i sredine nema.

branki* -> RE: Korona virus (16.3.2020 15:35:42)

Maslačak, nadam se da će biti sve u redu.

Jeste...ali,evo moja škola npr.mi smo u obavezi bili svi zaposleni da danas budemo u školi. Ja sam bila od 8 do 1 sat.i ja i kolege.sad mi kaze muž da je rečeno da svi koji imaju decu mlađu od 12 godina da rade od kuće. A,pritom će biti i on line nastava .čemu mi u školi. Sve je moglo i telefonom da nam se prosledi.ali,ajde.sutra opet je rečeno da dodjemo.sem ako se  ne promeni nešto. 

princezica1 -> RE: Korona virus (16.3.2020 15:46:34)

Moguce je da ce ucitelji i nastavnici imati obavezu da salju dodatni materijal djacima i komuniciraju sa roditeljima. Nece sve biti gotovo uvodjenjem online nastave.

vonavoj -> RE: Korona virus (16.3.2020 15:50:58)

Zamlata sa online nastavom i sa obavezom da se ide y skolu,kao da cete ocenjivati decu na kraju godine..glupost.

Prvo deca uce po razlicitim knjigama..kako ce to online biti..ko ce raditi kod kuce sa decom.kad roditelji rade.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (16.3.2020 15:53:02)

Upravo se dopisujem sa Heather. onom mojom drugaricom iz USA. Njen muz Senad radi u CDC, zive u Atlanti. Kaze imaju 66 slucajeva i kaze Tramp ih laze oko svega. A Senad kaze postoji sansa za vakcinu ali tek za godinu dana

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (16.3.2020 15:54:43)

Kod mene je odmah sutra nastavnicko vece. Evo od kako smo dobili uputstvo od ministarstva ne silazim sa mobilnog. Sve odeljenske staresine su me ubacile u grupu. [sm=smiley36.gif] Umrecu. Sad spremanje materijala od 1 do 8 razreda. [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Korona virus (16.3.2020 15:57:58)

Pa da..sad traze brojeve mob.tel dece po srednjim skolama..i nastavnici da im pisu..Boze me sacuvaj!?

Zaova kaze,ne moze da zadrzi cerky u kuci .18godina ima..toliko o svesti.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:00:57)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nadam se da hoce. Moje misljenje o vlasti nije pozitivno ali sada se ne moze naci zamerka. Reagovali su na vreme, ali dzaba kada smo mi budale. Ljudi ne shvataju situaciju ozbiljno i treba da se uvede policijski cas. Jer sutra, kada zbog idiota koji set__aju nasom drzavom broj zarazenih bude nekoliko hiljada i kada ne bude mesta u bolnicama ni uslova za lecenje, onda ce im drzava biti kriva, tj vlast. Evo danas kod nas u centru ispred banke, jedno 30 penzionera sedi na klupama i caska o ko zna cemu... Je li bitno da su napolju? Da su izasli da uzmu hranu pa da razumem ali da caskaju jer im je dosadno kod kuce... Pa nema smisla... 

Podzaveljah se ja danas sa jednom oko toga. Kaze ima samo 55 zarazenih na 8mil stanovnika. Reko ne racunas x3 onih jos 300 sto su zarazili, pa 300_x_3  i tako redom...? A ona mi kaze, joj kako ti panicis, videces da ce ovo biti gotovo do uskrsa. Reko iz tvojih usta u bozine usi. 

princezica1 -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:01:19)

Evo i rigoroznijih mera. Novcana kazna starijima ako izlaze iz domova, nece raditi salt_eri, strozije ogranicenje za boravak ljudi u ugostiteljskim objektima. Ogranicava se kupovina maski i sredstava za dezinfekciju.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:06:08)

U principu dlazem se. On zeli aparatte da zadrzi za mladje. Da ne dodje u situaciju kao u italiji da bira mladji ili stariji. I treba da postuju. Nema gde oni da se svrckaju

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:17:08)

Neozbiljni su, mnogo. Samo se set_kaju. 

princezica1 -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:22:07)

Verovatno iz straha od bolesti poricu opasnost. Ja ne bih volela da bude uveden policijski cas ali sve ide ka tome.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:29:53)

Bolje zrtvovati 2 nedelje zivota u izolaciji, ali 90% njih to ne shvata. Zbog takvih cemo da budemo zatvoreni bar mesec dana. 

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:38:31)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Pa da..sad traze brojeve mob.tel dece po srednjim skolama..i nastavnici da im pisu..Boze me sacuvaj!?

Zaova kaze,ne moze da zadrzi cerky u kuci .18godina ima..toliko o svesti.

Kucno vaspitanje je bitno. A ona ga bas i nema. 
Evo ja cekam online cas iz violoncela. T ima sa nastavnicom. 😀

princezica1 -> RE: Korona virus (16.3.2020 16:50:59)

U 18 h bice obracanje ministra zdravlja dr Loncara.

Tiziana -> RE: Korona virus (16.3.2020 17:00:39)

Mi smo jedan primitivan i nevaspitan narod. Cast izuzetcima kojih ima mnogo, ali ovih drugih naxalost ima daleko vise. 

Isla sam do apoteke nesto da kupim, ulaze jedan po jedan, mi ostali ispred. devojke koje rade nose maske. i lik iza mene dovikuje, pita da li ima maski, kaze devojka nemamo, a on krene da se dere pu mamicu vam j... za vas ima, za nas nema i krene da pljuje ka njima i psuje. smucilo mi se. 

princezica1 -> RE: Korona virus (16.3.2020 17:10:50)

Pa da lako je vikati na zenu. Da li bi tako smeo da napada coveka od 2 metra i 100 kila cisto sumnjam. Stoka jedna. Tu budalu ce i korona da preskoci garant.

vonavoj -> RE: Korona virus (16.3.2020 17:21:22)

Sanjice,znas pricu i kucno vaspitanje..a tri prosvetna radnika u kuci..

A moj svekar je uredno isao na pijac,72godine..kaze zaova mama ga poslala..reko sto ona nije isla..😔😔i posle je Vucic kriv za sve..sto necw biti mesta po bolnicama..

Ana RR -> RE: Korona virus (16.3.2020 17:21:24)

Maslačak, nadam se da ste dobro [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Korona virus (16.3.2020 17:32:31)

Ja taj dodatni materijal mogu i od kuće da spremim.i neće odmah da treba dodatni materijal.a ne da svaki dan sastancimo po školi. I gde cu decu.sutra ću oboje da ih povedem sa sobom.majke mi.i više nemam nameru da idem.je l rekla premijerka da svako ko ima decu mlađu od 12 godina radi od kuće. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>