Tiziana -> RE: Korona virus (14.3.2020 15:29:54)
|
Covek stvarno ne moze da bude pametan u ovoj situaciji. Sta vredi da zatvore skole, ako cu ja da dodjem sa posla i zarazim svoje dete. Jos je meni sve blizu, iako sam u Bgd, i svuda mogu pesice. i ja i muz i deca. Autobusi su prepuni ljudi koji kaslju. Hajde udji ti sad u trag da li je korona, neki drugi virus, rak pluca ili polenska alergija. A ne mozes da pobegnes od svakog koji kasljucne. U prodavnicama stoje ljudi jedni drugima za vrat, pipkaju sve.. kako da znas da nisi odmah nakon nekog zarazenog bas ti uzeo to sto je pipao.i tako dalje. Krene li covek da razmislja u tom smeru, izludece. Ispada nama je to sto jos rade skole jedini i najveci problem. Kad to rese, sve su resili. Kon je rekao da se zatvore skole do kraja polugodista. Kako ce to da se nadoknadi?Meni sin zavrsava cetvrti razred, treba da ode u peti sa rupom u znanju. Hajdemo i tu budimo za pocetak realni. Zatvorite skole do proletnjeg raspusta, vidite kako se odvija pa onda donosite dalje mere.. A oni upravo hoce da mi budemo u panici!
|
|
|
|