Vučica78
|
Degu, članak mi na prvu loptu zvuči zanimljivo i imam novi domaći da ga pročitam. Ali avaj imam puno posla, tako da ne znam kad ću stići (ali stići ću sigurno)! Da vam samo javnem da su mi rezultati OK. Stigli su mi rezultati za: CMV, HSV1 i HSV2, Listerija, Brucella, ANA, ACA, AMC-At(TPO), ATG-At, Imuno kompleksi C1q i PEG, Antiovarijalna antitela, Lupus antikoagulans, protrombinsko vreme, INR i APTT. protrombin G20210A i MTHFR, C677T. Sve to mi je manje-više OK. INR je 1,02, a od 1,00 do 1,25 je normalno, tako da je to OK, ali granično, kao i AMC-AT (TPO) koji je normalan do 10,00, a meni je 9,4. I naravno APTT koji mi nikad nije kako treba, nije ni sada: 21,5, a normalno je od 22,1 do 28,1 sec. To mi nikad ne valja. Ako neko zna na osnovu ovoga šta dodatno treba ispitati, pa da idem na nove analize. Nadala sam se da će mi nešto naći, i još uvijek nisu sve analize gotove. Listerija i ANA su mi nekad bile i pozitivne, a sad negativne! Za sada sam zadovoljna, ne znam kako vama zvuči. Inače, urađena je analiza ploda, i nisu našli nikakvu zarazu, a takođe nema ni embriona u gestacijskom mešku, pa neke genetske analize nisu ni izvršene. Šta znam. Više bih voljela da su ga našli i ispitali, ali šta je tu je. Možda i bolje što ništa loše nije nađeno.
|