Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:47:11
|
|
|
|
Mari86
|
ksenija draga kod nas u Beceju nema medlab nego samo jugolab valjda oni to rade
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:48:38
|
|
|
|
diamond
|
e Mari pa to je super, tvoja doktorica ih inače preporučuje...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:50:05
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: diamond e Mari pa to je super, tvoja doktorica ih inače preporučuje... ti si ih radila kod nje,kako znas da preporucuje???
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:52:21
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 ksenija draga kod nas u Beceju nema medlab nego samo jugolab valjda oni to rade Hvale jugolab, dobar je. Nego znam da si spominjala medlab ranije pa sam mislila da ces skoknuti do NS.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:59:20
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: Mari86 ksenija draga kod nas u Beceju nema medlab nego samo jugolab valjda oni to rade Hvale jugolab, dobar je. Nego znam da si spominjala medlab ranije pa sam mislila da ces skoknuti do NS. A tu mi je jugolab pa da se ne cimam za novi sad ne znam za koliko budu rezultati???
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:01:39
|
|
|
|
ksenija81
|
E, a mogli smo i na kaficu Ne znam, ja cu tek da radim to sve i jos po nesto
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:02:30
|
|
|
|
diamond
|
ona me je poslala kod njih za hormone, kaže da su im najbolje metode...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:04:32
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: diamond ona me je poslala kod njih za hormone, kaže da su im najbolje metode... bravooo za doktoricu
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:05:01
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 E, a mogli smo i na kaficu Ne znam, ja cu tek da radim to sve i jos po nesto jao sad kad krenem svaki dan cu dolaziti za NS videcemo se naravno
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:24:17
|
|
|
|
eni26
|
Jedva cekam i ja da krenem sa tim imunoloskim ,da vidim kakvo je stanje,pa da podelim s vama!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 10:55:52
|
|
|
|
Mari86
|
Evo ovako ja sam danas izvadila krv...ufff...sva sreca pa me zna ova teta pa je bila nezna Uradila sam antikardiolipinska antitela, lupus , d-dimer i krvnu grupu... beta2glukoprotein ne rade pa bih zamolila cipi da mi jos jednom kaze na sta se odnosi ova beta2.... moracu da je radim u novom sadu u medlabu... rezultati u utorak,kaze mozda i pre ali sigurno u utorak mnogo se dobro osecam sto sam to odradila
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:02:47
|
|
|
|
diamond
|
samo napred!!!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:05:22
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: diamond samo napred!!!
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:31:19
|
|
|
|
bebironcic
|
Cekamo Mari rezultate i drzimo palceve
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:38:55
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Cekamo Mari rezultate i drzimo palceve Drzimo bebi moja.... A gde je Cipi
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:44:51
|
|
|
|
slackaa
|
Mari,i to sve iz krvi urade?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:48:59
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: slackaa Mari,i to sve iz krvi urade? Da mila iz krvi 4 epruvete su izvukli... zao mi je zbog beta2...sto ne mogu da urade ali na nekom drugom mestu cu uraditi... Platila sam 7400
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:49:10
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Mari, vidim da ste krenuli sa imunoloskim pretragama, super . Drzim pesnice da sve bude dobro
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:49:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 A gde je Cipi Spava jos, garant! Meni su bili u danu gotovi rezultati u ovoj ordinaciji (a pri tom je svi hvale), a u dve druge sto sam pitala tek za nedelju dana
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:53:41
|
|
|
|
Mari86
|
Jesam Nina pre VTO hocu da uradim sve to sto Cipi kaze... nejt meni tek u utorak gotovi oni to salju za Novi Sad ali dobro bitno da je odradjeno pa sad...docekacu Hvala cure moje
< Poruku je uredio Mari86 -- 6.5.2010 11:54:28 >
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:54:40
|
|
|
|
bebironcic
|
Nejt,ti danas kod dr-a?
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 12:14:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Nejt,ti danas kod dr-a? Danas idem samo da pogleda ovo, vise volim da vidi nego da mu diktiram na mob, pa idem da svrnem, rece mi da je posle 15h u ordinaciji A i rekao mi je onda kad sam bila, da kako sta budemo radili da mu javljam ili ako sam u gradu da svratim, da ne bismo gubili vreme za eventualne terapije ili nove analize.
< Poruku je uredio Nejtiri -- 6.5.2010 12:15:46 >
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 12:26:09
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: bebironcic Nejt,ti danas kod dr-a? Danas idem samo da pogleda ovo, vise volim da vidi nego da mu diktiram na mob, pa idem da svrnem, rece mi da je posle 15h u ordinaciji A i rekao mi je onda kad sam bila, da kako sta budemo radili da mu javljam ili ako sam u gradu da svratim, da ne bismo gubili vreme za eventualne terapije ili nove analize. Mila cekamo izvestaj
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 12:27:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve da nam referises
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 12:30:34
|
|
|
|
Anoniman
|
LEPA MOJA KOVRDŽICA važno je IMATI plan......onda je sve lakše.....bravo MARI
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Одвикавање од пелена.пеперутка16Шта вам највише одговара?Носица. (
100%)
Додатак за тоалет. (
0%)
Користимо обоје. (
0%)
Без пелена од рођења. (
0%)
Остало. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!