Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 16:37:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tulija Juce je ceo dan piskio krv, pa je zavrsio na urologiji Pa zasto odmah da ga operise, verovatno mu je samo krenuo pesak iz bubrega!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 19:58:34
|
|
|
|
Verus
|
Nejtiri-ja mislim da bi trebala ponoviti ove koji su blago pozitivni i na granici....ZNAM da to sve kosta jako puno, ali to je prva stvar koji bi svaki lekar uradio....tako ces sigurno znati. E sad, ili imas lupus ili nemas nema neke sredine, MADA se on moze razviti bilo kada u zivotu-npr mogla si da nemas lupus prvih 30 godina zivota pa da ga "razvijes"...sta je plan? Je li ti lekar pregledao rezultate?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:04:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Nejtiri-ja mislim da bi trebala ponoviti ove koji su blago pozitivni i na granici....ZNAM da to sve kosta jako puno, ali to je prva stvar koji bi svaki lekar uradio....tako ces sigurno znati. E sad, ili imas lupus ili nemas nema neke sredine, MADA se on moze razviti bilo kada u zivotu-npr mogla si da nemas lupus prvih 30 godina zivota pa da ga "razvijes"...sta je plan? Je li ti lekar pregledao rezultate? Nije jos, idem sutra do njega, pa nisam htela da ga cimam na mobilni danas. Samo me zanimalo sta to zapravo znaci, s cim ima veze itd, ako neko ima iskustva, jer na netu nisam nasla previse info. Ma nema veze, nije to tako skupo, a i bolje uraditi nego gubiti vreme, ja sam uvek za to... Hvala, Verus, u svakom slucaju
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:06:41
|
|
|
|
ksenija81
|
Od moje kume drugarica ima lupus ali onaj strasni da su joj oticali zglobovi i pije kortikosteroide... Ostala je trudna sa tim, ali su je doktori preplasili tako da je od stresa izgubila bebu
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:07:56
|
|
|
|
cipiripi
|
ako nije uzimala terapiju u toku trudnoce, nije od stresa...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:08:26
|
|
|
|
cipiripi
|
Nejt, kod kog lekara ces ici?
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:09:54
|
|
|
|
kleopatra*
|
Cipi zeno pa tebe navatati to je premija,imas pp
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:12:07
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ako nije uzimala terapiju u toku trudnoce, nije od stresa... Uzimala je terapiju redovno i saznala da je trudna, ali kad joj je doktorica rekla da ona ne sme biti trudna, bila je pod stresom i izgubila bebu.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:13:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Nejt, kod kog lekara ces ici? Sutra popodne
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:14:55
|
|
|
|
cipiripi
|
Mukica A ti Nejt ne pitaj kad, nego kod kog hematolog, ginekolog?
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:16:07
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Od moje kume drugarica ima lupus ali onaj strasni da su joj oticali zglobovi i pije kortikosteroide... Ostala je trudna sa tim, ali su je doktori preplasili tako da je od stresa izgubila bebu Kod mene je lezalo par zena koje su pile kortikosteroide i izgurale trudnocu do kreje ,rodile zive i zdrave bebe.treba samo naci strucnog lekara koji ima znanja,a ne panicare koji nemaju pojma
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:18:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Mukica A ti Nejt ne pitaj kad, nego kod kog hematolog, ginekolog? O, Boze.... Idem kod ginekologa, pa ce me on slati dalje... necu nis' bez njega da pametujem
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:19:59
|
|
|
|
cipiripi
|
okej..pametno javljaj sutra obavezno... kad mi odgovore "moji izvori" pisem ti
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:22:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi okej..pametno javljaj sutra obavezno... kad mi odgovore "moji izvori" pisem ti Javljam naravno, cim vidim sta dalje...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:25:24
|
|
|
|
Tulija
|
Majo, pisala sam na temi problemi sa prostatom nije operacija zbog krvarenja, mada i dalje nismo sigurni od cega je verovatno pesak u besici, sto dodje najbolja varijanta
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:29:00
|
|
|
|
Tulija
|
U koju fazu spadaju hormoni vadjeni 7 mog dana dc uzela sam rezultate al ne znam u koju tabelu ref vrednosti da pogledam?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:30:00
|
|
|
|
cipiripi
|
po pravilu folikularna ako je ciklus na 28-30 dana
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:30:47
|
|
|
|
Mari86
|
Zene moje ja sutra radim analize..ujutru idem da vadim krv
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:31:45
|
|
|
|
cipiripi
|
navijam zence jakoooooooooo
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:33:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mari, navijamo za tebe
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:35:13
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Zene moje ja sutra radim analize..ujutru idem da vadim krv Sto Mari?Nisam bas u toku.
< Poruku je uredio ksenija81 -- 5.5.2010 20:36:26 >
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:43:13
|
|
|
|
Tulija
|
Evo rez 7dc estradiol 56,8 pg a 208,5pmol (o-160) fsh 9,9 (2,8-11,3) lh 4,74 (1,1-11,6) prolaktin 84 (40-530) progesteron <0,6 (1,0-6,3) testosteron 1,26 <2,77 danas sam vadila 14dc
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:43:41
|
|
|
|
Mari86
|
antikardiolipinska antitela, lupus, beta2glukoprotein, i d-dimer to mi je sve Cipi izdiktirala da uradim pre VTO... Hvala vam zene moje... Nadam se da ce sve biti u redu
< Poruku je uredio Mari86 -- 5.5.2010 20:44:28 >
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:46:02
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 antikardiolipinska antitela, lupus, beta2glukoprotein, i d-dimer to mi je sve Cipi izdiktirala da uradim pre VTO... Hvala vam zene moje... Nadam se da ce sve biti u redu Jel to radis u medlabu?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:46:25
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Zene moje ja sutra radim analize..ujutru idem da vadim krv
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
ImenaPansophiaKoliko je ime vazno za buducnost detea?Mnogo (
50%)
Malo (
35%)
Nimalo (
15%)
Ukupan broj glasova: 86Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!