Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 12:10:12
|
|
|
|
mati
|
Joj, ja.. U kom smislu dobar krompir??? ali ozbiljno pitam. Meni je i sve ukusnije bez pek papira, ali...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 13:44:44
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja stavljam pek papir da ne bih morala da ribam taj veliki pleh. Mada je ne nalijem uljem, ja utrljam u krompir rukama.. Ali to je to, i ja sam videla od Dzejmija. Ja kupujem francuski krompir u maxiju, vec upakovan u mrezicu, pa uzmem bas onaj koji je za pecenje (ima ih raznih, za kuvanje, za salatu,... )..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 13:54:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tizi, bas taj uzimam. mati, nikakav je krompir ove godine. Hvale ga prodavci, a kad ga ocistis vidis kakav je. Uglavnom nabavljam krompirom od muževljevih. Savrsen je. Trenutno nemaju, pa sad kupujem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 13:57:44
|
|
|
|
mati
|
Znaci ne mislite na neku posebnu sortu, da li je beo ili crven, već da je dobar, onako zdrav? Mislila sam da pišete o posebnom krompiru, tj sorti. Mislim, ja i kuvanje..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 14:14:46
|
|
|
|
jess021
|
Mati, ja uzimam onaj onako tamno roze boje, glatke kore, a unutra zut. Taj mi je najlepši. Danas supa, pohovano belo, pire krompir, cvekla, za desert raspucanci
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 15:43:40
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja kupujem taj upakovani ali u poslednje vreme ga ili nema u našem maxiju ili je loš. Tizi, ja imam pleh za koji se uopšte ništa ne zalepi i u njemu pečem ovaj krompir. Inače sam manijak za pek papir, ako mi je ponestalo (a to se retko dešava) onda ništa ne pečem 😅
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 15:55:42
|
|
|
|
mati
|
Samo da znate da se peče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 18:35:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Juneci gulas, Anin krompir i brdo salata 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 18:39:43
|
|
|
|
mati
|
Danas svi ovaj krompir. Setila sam se, na tik toku sam videla. Uz krompir sam posle ispekla punjene pečurke. Probirac ni da lizne. Ali zato krompir smazao.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 18:53:18
|
|
|
|
dddaca
|
Za veceru kroasani. Mislila sam da ne spremam nista, ali ubedili me
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 18:54:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Auuu vidis ostale mi pecurke, ja na njih zaboravila 😳
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 19:00:51
|
|
|
|
mati
|
Meni od juče. Iskoristila sam manje od pola pakovanja za picu. A kupila sam celo, mrzelo me da idem do piljare da uzmem na meru. Smislila sam punjenje, naseckala drskice, jaje i fetu. Ubacila začine šta sam dohvatila. I ispalo je super.
< Poruku je uredio mati -- 4.4.2021 19:01:34 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 19:02:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad ce dq padne pita s mesom za veceru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 20:18:06
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja isto nista me radim bez pek papira. Imam jos jedan ''fetis'', nije direktno vezan za kuvanje, ali u kontextu ne mogu bez necega. U DMu kupujem male kese, kao umanjene kese iz samoposluge. One su kao za uzinu. U rolni ih je koliko hoces. Kad nesto spremam sve ostatke, od ljustenja, secenja, ljuske od jaja... , bacam u te kesice pa u djubre, da mi ne bi smrdelo kad se otvori kanta. Kad mi se rolna sa kesicama primice kraju, hvata me panika.. 🙃 IZVORNA PORUKA: Ana RR I ja kupujem taj upakovani ali u poslednje vreme ga ili nema u našem maxiju ili je loš. Tizi, ja imam pleh za koji se uopšte ništa ne zalepi i u njemu pečem ovaj krompir. Inače sam manijak za pek papir, ako mi je ponestalo (a to se retko dešava) onda ništa ne pečem 😅
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 20:24:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Tizi, ne mogu da verujem 😅😅 ja kupujem fino kese u rolni, mislim da ih ima 200, 300 i isto ih koristim za otpatke 😅😅
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 20:28:49
|
|
|
|
jess021
|
Ko izmisli pek papir i masinu za sudje, ja kazem svaki dan. Ni ja nista ne pecem bez njega. Pravila sam neke integralne pogacice, odlicne su
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 20:32:16
|
|
|
|
mati
|
Jess i ja to kažem za pek papir. A moja mama za ubrus. Mislim da je hvata panika kad nestane ubrusa. Navukla se žena opasno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 20:48:08
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro je da nisam jedina koju hvata panika kad ostane bez ubrusa. U stvari, vec kad ostanem na pola rolne ubrusa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 21:06:30
|
|
|
|
Tiziana
|
😂😂😂 IZVORNA PORUKA: Ana RR Tizi, ne mogu da verujem 😅😅 ja kupujem fino kese u rolni, mislim da ih ima 200, 300 i isto ih koristim za otpatke 😅😅
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 22:04:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja kupujem na pijavi ona pakovanka kesa od 100komada, mm mi zahvalan. Kosta 80 din a trajeeeeeeee 😊 Ko voli pitu sa mesom nek izvoli 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 22:24:37
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Dobro je da nisam jedina koju hvata panika kad ostane bez ubrusa. U stvari, vec kad ostanem na pola rolne ubrusa Ubrus i pek papir-to uvek moram da imam.Danas pekoh kiflice na pek papiru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 23:15:49
|
|
|
|
mati
|
I vocnu salatu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2021 23:15:54
|
|
|
|
dddaca
|
Pa kako drugacije nego na pek papiru?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 7:47:06
|
|
|
|
Duškić
|
Ustipci za dorucak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 7:50:57
|
|
|
|
mati
|
Danas će biti pasulj, sa suvim kostima. Potopila ga.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.