Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 7:53:52
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak detrtu pica.Mm hoće prženice.Za ručak ostala čorba i dodaću dinstano meso i mlad kupus za salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 19:17:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Podvarak. Spakovala svekrvi da ima za dva dana. Zove brat, pita jel imam nešto da mu pošaljem za klopu - spakujem i njemu za dva dana. I sutra opet moram da kuvam nešto a taman sam planirala da sutra iskuliram...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 19:21:59
|
|
|
|
mati
|
Pa eto. I posle se pitaj što ja hoću da me usvojis za hranu. Svaka čast Anci, i pored posla i obaveza iznenadis me uvek tvojim elanom za kuvanje. I da... Divna si.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 19:24:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Podvarak. Spakovala svekrvi da ima za dva dana. Zove brat, pita jel imam nešto da mu pošaljem za klopu - spakujem i njemu za dva dana. I sutra opet moram da kuvam nešto a taman sam planirala da sutra iskuliram... Lepota. Kao da si restorancic.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 19:56:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Podvarak. Spakovala svekrvi da ima za dva dana. Zove brat, pita jel imam nešto da mu pošaljem za klopu - spakujem i njemu za dva dana. I sutra opet moram da kuvam nešto a taman sam planirala da sutra iskuliram... Super Anci 👍 Ja vise nemam ideju sta spremati. Iva opet danas trazila corbu od povrca a mi juce pojeli sve. Moram joj sutra praviti. Nema sta nema u njoj. A mogao bi i podvarak od mladog kupusa da padne sutra 😊 Eto ideje! Hvala Ana!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 20:08:13
|
|
|
|
dddaca
|
Pomfrit i meso
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2021 21:12:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Mati kada budeš ovde negde, da dođeš na ručak Pa šta ću, brat živi sam, ne radi, mogu barem hranu da mu pošaljem. Svekrvi svakako nosimo, od kada je svekar umro ja kuvam i njoj. Sad mutim tortu, mami je sutra rođendan pa ćemo uveče kod nje tata je otišao u Nemačku.
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.4.2021 21:14:27 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 8:57:52
|
|
|
|
flamingos
|
Dete hoće topli sendvič za doručak.Mm doneo domaći sir i domaća jaja iz sela,pa da napravim gibanicuZa ručak kuvam gulaš.Za večeru šta požele.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 20:26:21
|
|
|
|
Duškić
|
Rizoto, supu, paacinke, projaru, sejkove...sta nisam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 20:29:51
|
|
|
|
dddaca
|
Pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 20:30:25
|
|
|
|
jess021
|
Ana, kad vec saljes redom, posalji malo i za Ns😉 Danas sarma, kiflice sa sirom po Aninom receptu, kolac Barni kod kake napravljen
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 21:10:33
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: jess021 kolac Barni kod kake napravljen Mislis kod bake?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 21:15:46
|
|
|
|
nata11
|
Sta nisam. 😣 Najbitnije pasulj za sutra. Sutra sam off kitchen.
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 22:40:47
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: dddaca IZVORNA PORUKA: jess021 kolac Barni kod kake napravljen Mislis kod bake? Ne, mislim kod kake. Tako moja deca zove tetku
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 22:51:11
|
|
|
|
dddaca
|
Joj izvini, nisam znala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 22:53:27
|
|
|
|
mati
|
Pasulj za ručak. Palenta za večeru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 22:56:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Za rucak bile spagete by me a za veceru palacinci by baba 😊 Kako nisam ovo danas napisala? Kakav propust...😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2021 23:00:55
|
|
|
|
mati
|
I nama je baka spremila, ali dezert. Baklavuuuu.. Njami.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.4.2021 8:58:06
|
|
|
|
flamingos
|
Za ručak svadbarski kupus.Večeras palačinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.4.2021 10:20:37
|
|
|
|
mati
|
Danas će biti dimljena crevca, za probirace batak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.4.2021 11:34:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Podvarak od slatkog kupusa sa suvim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.4.2021 11:37:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Данас ће да падне риба са салатом. Деци је остао ручак од јуче, карбонара.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.4.2021 13:09:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Dete iskukalo musaku... niti mi se sprema niti mi se jede. Nisam u nekoj ljubavi sa mlevenim mesom. Ali ajde, barem će se neko najesti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.4.2021 20:31:52
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak palacinke, rucak imala od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.4.2021 22:48:04
|
|
|
|
mati
|
Večera-pahuljice čokoladne sa mlekom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.