Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 10:39:27
|
|
|
|
Duškić
|
Kuvala supu i secerac, sad planiram pitu sa jabukama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 11:16:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Mati, da budem iskrena, nisam jela divljač verovatno više od 20 godina. Mm je gurman, on bi se oduševio, javljam ako bude trebalo Kod nas danas losos i špargle na grilu, za Marka još i krompirići iz rerne. Kupila sam juče ananas pa ćemo i njega izgrilovati.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 11:25:24
|
|
|
|
dddaca
|
Mmmm, grilovani ananas, bas dobro zvuci. Nisam to probala. Ana, kako ga spremas? Nesto posebno ili samo grilujes?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 11:48:47
|
|
|
|
nata11
|
Flamingos jel imas recept -ta famozna pica/testo i mislim da je tvoj recept bio za pohovano meso?
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 12:02:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Daco, samo stavim na gril, još je bolje na roštilj. Toliko bude sočan i sladak, mm i ja obožavamo. Nato, najbolje testo ti je samo brašno, so, kvasac, voda i masl. ulje - još je bolje ako umesiš dan ranije. Ako imaš brašno tip 00 još bolje. Nema boljeg testa, ja drugo ne priznajem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 12:06:43
|
|
|
|
dddaca
|
Super, moracu da probam. Bas volim ananas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 12:42:26
|
|
|
|
Didy
|
Juče sam pravila pitu sa sirom za večeru, ostalo i za doručak. Danas samo čorbicu pravim, imamo šarana i rizi bizi od juče. Idem da još svežu mešanu salatu pripremim i limunadu i to im je što im je.Mm najavio da pravi picu za večeru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 17:28:20
|
|
|
|
mati
|
Za danas pilav, i kobaja za probirace. Krastavac salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 17:33:04
|
|
|
|
flamingos
|
Za večeru kiflice sa kremom po Anđelinoj želji.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 20:35:28
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Dete doručkuje topli sendvič.Za ručak sarma,griz knedle i dinstana piletina. Flam, sta su griz knedle? Kod mene takve samo u supi😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 22:35:23
|
|
|
|
dddaca
|
Danas bila boranija. Sta cu sutra, ne znam jos uvek
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 8:54:54
|
|
|
|
flamingos
|
Nato,otkucah i izbaci.Evo izvoli.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 8:58:44
|
|
|
|
flamingos
|
Ako mosliš na belo pohovano meso,njega pohujem na klasičan način,samo što u prezle stavljam susam.I sečem manju parčad,pravim da budu kroketi. Kod nas na meniju:Za mm pržene kobasice,pomfrit i mlad luk za salatu.Sebi pečem posno pecivo,voli i dete i pržiću pomfrit danas.Večaras neka voćkica za mene,a oni šta požele.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 11:14:38
|
|
|
|
dddaca
|
kod nas za dorucak projanica, za rucak punjene paprike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 11:24:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ćevapi, krompirići i salatice 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 12:20:07
|
|
|
|
mati
|
Kobasica i krompir iz relne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 13:09:53
|
|
|
|
Ana RR
|
ReLne?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 14:09:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
За децу мусака са кромпиром. Мени макароне са лигњама у сосу.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 14:27:45
|
|
|
|
Didy
|
Deca su mi kod mame, pa pravim sebi i mm ono što inače deca ne jedu - kineska kuhinja: piletina s kineskim povrćem i pirinač.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 14:31:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas salata sa testeninom, povrćem i lososom (ostalo ribe od juče).
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.4.2021 14:35:51
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR ReLne? 🤣 Joj čuti, sad sam pročitala post u Cortinat temi, kad ne vidim odmah i ne urednim, strava izadje. Sanjica mi je stalno sa ć, ne znam sta cu sa ovom tastaturom. Edit: evo namerno neću da menjam ovaj post, postalo je ko razume, shvatiće... Elem. Ti se razumeš, cackala sam opcije, i to dugo vremena već cackam, kako da isključim ovaj autocorrect, verovatno je nešto tako uključeno... Da ne mašim, piši, tj odg mi u nekoj temi...
< Poruku je uredio mati -- 2.4.2021 14:38:41 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.4.2021 9:12:15
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,za doručak pravim ovo po tvom receptu.Za ručak dete hoće riblje štapiće,krompiriće i svež krastavac.Sebi ću pržen praaziluk sa jajima,uz to domaći sir.Posladićemo se Američkim palačinkama i sladoledom.Mm je u selu.Za večeru šta Anđela poželi spremiću.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.4.2021 9:20:00
|
|
|
|
dddaca
|
Izvadila sam meso iz zamrzivaca sinoc, ali jos ne znam sta cu s njim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.4.2021 9:38:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ako mi date predlog za rucak mozda nesto i napravim danas 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.4.2021 9:43:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Девојке, држите се теме и пишите шта правите данас. Деци је остала мусака, нама ћу за ручак кромпир салату, супу и лигње колутићи. Кифлице да имамо током целог дана.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.