Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.3.2021 14:13:15
|
|
|
|
mati
|
Špansku pitu. Za dalje, videćemo, vikend je... Nesto isto brzinski.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.3.2021 15:17:59
|
|
|
|
jess021
|
Supu, pastrmku, pomfrit
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.3.2021 18:54:32
|
|
|
|
milicicak
|
Za doručak američke palačinkeĆureća supa, lignje, pire od spanaća i zelena salata za ručak. Juče sam skuvala tonu sarme, a danas složila musaku od patlidžana i lazanju za sledeću nedelju. I dosta od mene do srede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.3.2021 8:31:47
|
|
|
|
Duškić
|
Przena jaja, rucak krompirici i piletina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.3.2021 9:03:23
|
|
|
|
mati
|
Danas će biti pasulj. Ali mama kuva, ja sam joj potopila samo. Moja je salata i dezert kad se vraćam sa posla.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.3.2021 9:08:18
|
|
|
|
jess021
|
Ćufte
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.3.2021 9:37:41
|
|
|
|
flamingos
|
Dete doručkije plazmu i mleko.Spremiću mafine sa sirom.Za ručak griz knedle i lazanje.Detetu pržim skušu kad dođe iz škole.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.3.2021 13:50:50
|
|
|
|
branki*
|
pilav sa pietinom i supa sa knedlama i zelena salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.3.2021 14:32:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Spanac,jaja na oko i riblji stapici za decu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.3.2021 14:59:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.3.2021 15:09:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pravila sam zdrav dezert. Za rucak posna sarma i krem corba od bundeve. Uz to salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.3.2021 8:45:00
|
|
|
|
flamingos
|
Mekike za doručak.Za ručak pljeskavice,pomfrit i vruć hleb.Videću i nešto slatko da napravim,šta dete bude želelo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.3.2021 8:48:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Svaka ti cas_t flamingos,ti stalno mesis😁Ja cu musaku za rucak i supicu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.3.2021 8:51:27
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu danas kada stignem sa posla Cezar salatu. Juce pravila pastu sa C sosom 4 vrste sira. Dete smazalo punu ciniju. Zezamo se sa mm to je njeno jelo. Porodjaj krenuo dok sam jela spagete Quatro formagi
< Poruku je uredio nata11 -- 30.3.2021 8:52:36 >
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.3.2021 8:54:16
|
|
|
|
mati
|
Tako je radni narode. I ja ću Nato kad stignem sa posla. Mada sam sinoc uprzila dzigi bigi, samo salatu. A sto me podseti za ovaj sos, baš ti hvala. Nisam ga uzimala sigurno od prošle dog...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.3.2021 8:54:24
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Von.Volim,a ujedno to je i moj posao-spojim lepo i korisno.Ako zatreba neki recept,pišto ih više nema u C kuhinji,pišite,otkucaću.Nije mi teško.Sve za moje drugaRRke.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.3.2021 20:25:24
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja cu danas kada stignem sa posla Cezar salatu. Juce pravila pastu sa C sosom 4 vrste sira. Dete smazalo punu ciniju. Zezamo se sa mm to je njeno jelo. Porodjaj krenuo dok sam jela spagete Quatro formagi O pa mogla bih ovo da probam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.3.2021 9:34:35
|
|
|
|
flamingos
|
Dete doručkuje topli sendvič.Za ručak sarma,griz knedle i dinstana piletina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.3.2021 9:40:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Punjene paprike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.3.2021 9:42:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče sam kuvala čobanac, imamo i danas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.3.2021 9:46:41
|
|
|
|
mati
|
Anci, uvek me iznenadis. Pozitivno naravno. Mislim da sam ti vec rekla ranijih god da me usvoji za obroke. Sta je cobanac?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.3.2021 17:22:33
|
|
|
|
dddaca
|
Spagete sa mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.3.2021 17:35:56
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Anci, uvek me iznenadis. Pozitivno naravno. Mislim da sam ti vec rekla ranijih god da me usvoji za obroke. Sta je cobanac? Hahaha Mati, uvek si dobrodošao gost Čobanac je slavonsko jelo u koje obično ide tri vrste mesa (junetina, svinjetina i divljač), ja stavljam junetinu i svinjetinu, puno luka, povrća, začina, sve se dugo dinsta... obično se kuva u kotliću ali to je za više ljudi. Ja ne spremam pikantno kao moj tata ali i dalje je jako ukusno - evo ti jedan primer čobanca klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.3.2021 17:44:20
|
|
|
|
mati
|
Ju, ju, ju... Sve ces da ga pokvari sa toliko mesa. Ako ti treba meso divljači, mogu da ti sredim. Kod mene sve sami lovci na poslu. Skoro su pravili neke kobaje pola-pola. Svinjsko i meso divljači
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.4.2021 8:44:22
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak pita sa sirom.Kuvam pileću belu čorbu i imamo sarmu od juče mm i ja za ručak.Dete šta bude želelo spremiću.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.