Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.12.2019 16:44:07
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kockice mesa, kacamak,paprike sa sirom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.12.2019 17:16:35
|
|
|
|
flamingos
|
Ćuftice i krompir u belom sosu,domaća supa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.12.2019 8:56:36
|
|
|
|
flamingos
|
Podvarak,na njemu meso.Ukiselio mi se kupus,pa eto i podvarka,a za praznike biće sarme.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.12.2019 12:18:42
|
|
|
|
vocicana
|
Kod mene danas samo supaza predjelo, [osle ce makarone muz da imsprema, da se ja ne zezam sada ni sa cim, sutra ...javljam se sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.12.2019 12:41:31
|
|
|
|
lepic
|
Domaca supa. rolopvana piletina
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.12.2019 14:55:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Supa sa knedlava, pilav. Palacinke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.12.2019 21:34:36
|
|
|
|
branki*
|
Grasak sa junecim mesom za dva dana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.12.2019 23:02:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Samo proju za doručak,išli na pizzu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.12.2019 6:06:53
|
|
|
|
lepic
|
Sinoc krofne sa kremom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.12.2019 15:25:07
|
|
|
|
Jekica86
|
Skuvala pilecu corbu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.12.2019 17:09:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Corba sa povrcem, mimoza salata, meso sa pirincem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.12.2019 17:11:26
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dzigerica sa prazililukom, supica, krompirici, salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.12.2019 20:23:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa.. evo sad kuvam knedle sa šljivama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 6:45:30
|
|
|
|
lepic
|
Jutros cu ustipke, bas nisam odavno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 10:01:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja cu danas neko testo 🙄
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 10:09:47
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ne znam sta cu danas, nemam volje da spremam bilo sta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 11:15:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam greškom izvadila dva pakovanja ćurećeg belog mesa, mama mi ih je pakovala i tako ih je ispresovala da sam mislila da u jednom ima 3,4 komada mesa kad ono međutim... tako da ih pohujem pa će biti i za sutra. Tartar sos uz meso i grilovane špargle.
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.12.2019 11:20:22 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 11:16:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Eto, kazem juce lepo da Ana nije sa naseg podneblja. :) Prosvetli me za spargle, kako, sta? Nisam ih nikad probala. :( IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam greškom izvadila dva pakovanja ćurećeg belog mesa, mama mi ih je pakovala i tako ih je ispresovala da sam mislila da u jednom ima 3,4 komada mesa kad ono međutim... tako da ih pohujem pa će i biti i za sutra. Tartar sos uz meso i grilovane špargle.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 11:23:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha obožavam asparagus (špargle), i grilovane i pečene i ukiseljene... Ma ništa posebno zaista, ja ih kupim u metrou pošto obično uvek imaju mlade i samo ih operem, prosušim, pouljim maslinovim uljem, posolim, pobiberim i stavim na gril, par minuta samo. Može i u rerni, može i sa ribom onako umotano sve u foliju, i riba i špargle i limun i ostalo povrće...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 14:52:39
|
|
|
|
flamingos
|
Pohovane šnicle,pomfrit,salata i palačinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 15:59:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Za dorucak burek,sad cu da spremim spagete.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 16:00:23
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Hahaha obožavam asparagus (špargle), i grilovane i pečene i ukiseljene... Ma ništa posebno zaista, ja ih kupim u metrou pošto obično uvek imaju mlade i samo ih operem, prosušim, pouljim maslinovim uljem, posolim, pobiberim i stavim na gril, par minuta samo. Može i u rerni, može i sa ribom onako umotano sve u foliju, i riba i špargle i limun i ostalo povrće... Domacice,stalno te hvalim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 16:24:25
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala draga, moram da probam. :) Htela sam vise puta, ali uglavnom mi bude skupo za eksperimentisanje. IZVORNA PORUKA: Ana RR Hahaha obožavam asparagus (špargle), i grilovane i pečene i ukiseljene... Ma ništa posebno zaista, ja ih kupim u metrou pošto obično uvek imaju mlade i samo ih operem, prosušim, pouljim maslinovim uljem, posolim, pobiberim i stavim na gril, par minuta samo. Može i u rerni, može i sa ribom onako umotano sve u foliju, i riba i špargle i limun i ostalo povrće...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.12.2019 19:36:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Vesi, nemoj previše da me hvališ, da se ne pokvarim 😅😅 ❤❤ E danas sam napravila i paštetu, iskoristila ostatke piletine.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 14:01:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Corba, pecena butkica u nekom saftu sa pivom, grilovano povrce. Od salate -svasta. Torta sa bananom. Popsi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.