Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.12.2019 12:20:35
|
|
|
|
Dragce86
|
Corbica sa curecim mesom i povrcem, pire krompir i peceno curije meso :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.12.2019 12:21:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja danas kuvam podvarak sa dimljenom slaninom i kobasicama - prvi put u životu rekla sam da to nikad neću kuvati i evo, porekla.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.12.2019 8:21:04
|
|
|
|
branki*
|
Mmmm,ana,podvarak sa dimljenom kolenicom.. Udavila bih se u ovome.Ja juce musaku, a danas pojma nemam. Nesto da ima i za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.12.2019 10:15:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi cemo kod mojih na rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.12.2019 14:03:48
|
|
|
|
vocicana
|
Ne pravim nista, dok se ne najave da stizu, tada ce biti svega po redu, sada nista. Kada sam gladna, mama, sveki, restorancic, uh kako je lepo kada ne visis po ceo dan u kuhinji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.12.2019 20:45:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci danas za rucak spanac sa mesom. Nama kupus bez mesa. Sutra je spremljeno za decu pileca supa i musaka. Dodacu i slatke galete T za uzinu da ponese.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.12.2019 20:46:12
|
|
|
|
Filadendronka
|
Danas bukvalno nista, posto smo ceo dan skitali. Divim ti se Sanjice kad stignes toliko da kuvas. 👏
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.12.2019 20:48:34
|
|
|
|
dddaca
|
Stvarno Sanjice svaka cast. Ja isprzila pomfrit, meso smo narucili
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.12.2019 21:07:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Krompir i meso u rerni,domaći hleb.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.12.2019 21:09:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Danas bukvalno nista, posto smo ceo dan skitali. Divim ti se Sanjice kad stignes toliko da kuvas. 👏 Fili, moram da se obezbedim jer necu stici sutra nista. Sad sedoh. Jos smo danas nas tri isle u set_nju u sumicu, pa je rucak malo kasnio.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 7:50:23
|
|
|
|
lepic
|
Nemam pojma. Mozda neku ribu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 8:02:47
|
|
|
|
bubulence
|
Deca i ja imamo od juce supu i sos, za mm cu da pecem domace ljute kobasice i pire krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 8:30:46
|
|
|
|
emicaa
|
Juce pravila sarmu,imam jos i za rucak a i za veceru 😂
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 10:07:23
|
|
|
|
Filadendronka
|
Junecu corbu za nas, a bebi neke kasice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 10:09:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Galete jutros spremljene. Ostao je za nas kupus. Dodacu pilav od bundeve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 10:30:23
|
|
|
|
dddaca
|
Jos ne znam sta cu danas. Sanjice, kakav je to pilav od bundeve?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 11:28:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Juce sam pravila barelli spagete sa tunjevibom i pecurkama vrh su. Ne slepe se i jutros iz friza su bile super. Danas junetina sa krompirom i povrcem kao neki gulas... Mada je za decu pa nije pravi zacinjeni gulas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 12:06:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dodajem i cufte na danasnji meni.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 12:07:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo juče bili na dva rođendanska ručka tako da nisam ništa kuvala, ostao mi podvarak od subote. Za dete ću spremiti makarone sa sirom pre škole a uveče idemo u skitnju pa ćemo u našu kafanicu na klopu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 12:22:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Jos ne znam sta cu danas. Sanjice, kakav je to pilav od bundeve? Evo ovaj Pilav od bundeve
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 12:34:19
|
|
|
|
mama ivane
|
Mafini sa povrcem i kackavaljem, krompir corba , banini kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 14:30:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Domaca supa. Pilece meso i grilovamo povrce sa nekom marinadom kao, prvi put pravim. Mama mi poslala juce belu pitu tako da kolaca imam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 15:19:52
|
|
|
|
branki*
|
Supa, pire krompir, bareni brokoli i karfiol i sargarepa i girice iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 17:29:02
|
|
|
|
flamingos
|
Pasulj sa suvim mesom,kupus salata i štrudla sa višnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.12.2019 17:48:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Spagete,pljeskavice.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.