Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 14:20:14
|
|
|
|
Filadendronka
|
Danas porucili ribu i krompir salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 14:22:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Pasulj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 14:27:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Ostalo mesa od juče, smutila sam gustu krem čorbu i napravila salatu od brokolija. Treba da zamesim gingerbread Marku za školu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 14:43:43
|
|
|
|
bubulence
|
Odoh da guglam sta je Gingerbread 😁. Kod nas ostalo slatkog kupusa od juce, imamo i jos bozicnih keksica. Taman da pojedemo pa da veceras pravimo nove
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 14:43:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana i kazes da te ne hvalim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 14:45:53
|
|
|
|
bubulence
|
Aaaa a Gingerbread je zapravo bozicni keksic 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 15:41:06
|
|
|
|
Ana RR
|
bubi!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 15:42:35
|
|
|
|
Filadendronka
|
😂😂😂 dajte recept molim vas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 16:50:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Fil ovi su mi najbolji klik ali nisam imala melasu a mrzi me da idem do prodavnice pa sam pravila po ovom receptu klik
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 17:10:42
|
|
|
|
bubulence
|
Ja pravim ovako: 3kasike meda, 3 jaja, 200gr secera u prahu i 90gr margarina otopim na laganoj vatri i mesam dok ne postane gusto. Ostavim da se ohladi i dodam u to 600gr brasna, kasicicu sode bikarbone i kasicicu cimeta. Dobro izmesim i ostavim u frizidrr na 45 min. Razvlacim, vadim kalupom i pecem na 180 stepeni oko 5-6 min
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 17:40:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovo ce nam svima dobro doci, hvala za recept. Buni jesu to oni sto si stavljala slike juce?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 18:01:07
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ja pravim ovako: 3kasike meda, 3 jaja, 200gr secera u prahu i 90gr margarina otopim na laganoj vatri i mesam dok ne postane gusto. Ostavim da se ohladi i dodam u to 600gr brasna, kasicicu sode bikarbone i kasicicu cimeta. Dobro izmesim i ostavim u frizidrr na 45 min. Razvlacim, vadim kalupom i pecem na 180 stepeni oko 5-6 min Bubi ja pravim drugacije,probacu bas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 18:58:58
|
|
|
|
branki*
|
deca i ja rucali kod mojih,jer sam tamo otisla posle posla.mm przio one sirove kobasice.za veceru spremila carsku pitu.za sutra nema ideju,a nemam ni nesto vremena.sta bilo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 19:10:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ovo ce nam svima dobro doci, hvala za recept. Buni jesu to oni sto si stavljala slike juce? Jesu 😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 19:51:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Sve ćemo biti slatke i debele
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 19:57:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 20:00:42
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moji su vizuelno ispali bas dobri, ali su tvrdi kao kamen. Druga tura malo bolja, ali i dalje nesto fali. Htela bih tako neke keksice za NG, da budu mekani i ukusni.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 20:14:48
|
|
|
|
bubulence
|
Stavi ih u kesu i jednu jabuku stavi sa tim. Omeksace. Vrv ih peces dugo, njima ne treba mnogo, bukvalno 5-6 minuta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 21:04:51
|
|
|
|
Ana RR
|
E ovi moji su super ispali, staviću fotku posle. Malo mi je glazura bzvz ali može da prođe.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 21:29:34
|
|
|
|
Ana RR
|
I zaboravila sam da fotkam turu koja je za poklon a spakovala sam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 21:31:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil i ja sam pravila neke koji su bas mekani i ukusni, sto duze stoje meksi su. Stavila sam.recepAt u C kuhinju Bozicni kolacici
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 21:34:28
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR I zaboravila sam da fotkam turu koja je za poklon a spakovala sam Ana pravi opet
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 21:35:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Ahahaha neka fala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 21:36:09
|
|
|
|
pari
|
Ja pravila keks sa bademom, juče sam brauni...i mi samo jedemo i gojimo se 😏 i sladoled od banane i malina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.12.2019 21:41:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo je radna fotka 😅😅 jelkicu sa desne strane sam zamenila pošto mi je pukla kesica dok sam šarala plavu boju pa sam uradila bez plave.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.