Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.9.2020 21:17:35
|
|
|
|
mikica88
|
Da li boraniju zapecete ili pravite corbastu?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.9.2020 21:31:13
|
|
|
|
branki*
|
Ja pravim corbastu.ne umem tu zapecenu.mada sam je jela zapecenu i super mi se svidela.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.9.2020 22:21:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja više volim zapečenu. Nije da sam ljubitelj ali ako pravim onda biram zapečenu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.9.2020 7:56:43
|
|
|
|
jess021
|
Ni ja nikad ne pravim zapecenu, iako mislim da mi je Ana dala recept.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.9.2020 8:39:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Ni ja nisam nikada pravila zapecenu, a bas bih mogla. Pretpostavljam da na Coolinarici ima recept. Ja sam juce svasta pravila danas nista. Imam supu, varivo od povrca i mesa i danas cu dodati pire uz to. Imam i slane i slatke mafine, i ostalo jos okrajcic ciza od nedelje. Dosta vala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.9.2020 9:19:53
|
|
|
|
remix
|
Pohovano meso. Rozen kolac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.9.2020 15:06:13
|
|
|
|
mikica88
|
Smuti, piletinu i povrce, belo meso. Gledala sam da sto manje zacinim sa sto vise povrca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.9.2020 15:41:54
|
|
|
|
jess021
|
Paprika od juce, corba od povrca
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.9.2020 15:11:03
|
|
|
|
jess021
|
Pasta sa piletinom i tikvicama, supa, lenja pita sa jabukama, za veceru brze pogacice sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.9.2020 15:20:30
|
|
|
|
Didy
|
Pasulj (za dva dana).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.9.2020 15:22:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas samo pica danas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.9.2020 15:31:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Domaci cips deci za uzinu. Za rucak pomfrit iz rerne i pecene paprike.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.9.2020 18:53:40
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene danas italijanski dan,za rucak spagete carbonara a za veceru pizza
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.9.2020 20:27:08
|
|
|
|
branki*
|
Bila boranija.nemam pojma sta cu za sutra..ali,stvarno.da ispohujem snicle...to cu.imam junece ,sad cu da ih izvadim iz zamrzivaca,pire i supa.mrzi me da kuvam sad..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.9.2020 20:28:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spremila sam gibanicu za sutrasnji dorucak. Za rucak cu krem corbu od karfiola i bolonjeze. Mozda napravim veceras corbu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.9.2020 21:32:41
|
|
|
|
mikica88
|
Corbica i meso sa rostilja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.9.2020 7:45:47
|
|
|
|
mikica88
|
Jutros mahuljice neke i jogurt sa vocem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.9.2020 8:08:03
|
|
|
|
emicaa
|
Za rucak pizza,za veceru vjerovatno pecene dorade i retsani krompir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.9.2020 8:31:38
|
|
|
|
jess021
|
Za dorucak pogacice sa sirom, rucak neka corba, pohovana piletina, za veceru jos ne znam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.9.2020 14:49:37
|
|
|
|
jess021
|
Corbu od povrca, nasuvo sa kronpirom, sladoled kocke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.9.2020 14:55:44
|
|
|
|
mikica88
|
Pilav . Sad kolac sa jagodama spremam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.9.2020 15:35:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Spremila ljute neke pljeske i za malog bez ljutog. I krompirice i salata. I junecu corbicu imala od juce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.9.2020 15:48:09
|
|
|
|
remix
|
Krompice i piletinu. Jafa kolac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.9.2020 16:52:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća juneća supica, svinjska pečenica marinirana u senfu i balzamiko sirćetu, sos od pečuraka, pečeni brokoli sa crvenim lukom, domaći paradajz sa maslinovim uljem i biberom. Kinder torta (kupljena).
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.9.2020 16:54:33 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.9.2020 19:59:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak sam spremila pasulj bez mesa. Za veceru deci makarone sa sirom. Sutra ce biti boranija sa mesom. Umutila sam mafine sa pomorandžom za sutra.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?