Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.8.2020 14:13:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Picu posnu i mrsnu za rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.8.2020 17:12:24
|
|
|
|
pari
|
Imale potaž od juče i pravila belo meso u rerni. A jutros pravila kao hleb, ispao na kraju kao pogača,nije mi narastao uopšte...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.8.2020 9:29:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam juce pravila supu i musaku sa tikvicama. Danas idemo kod mojih najavili su rostilj i bas mi se jede ☺️
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.8.2020 13:11:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Supa sa knedlama i pilav.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.8.2020 13:11:38
|
|
|
|
doramar11
|
Djuvec i pitu sa jabukama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.8.2020 21:10:56
|
|
|
|
branki*
|
Ja nemam volju uopste za kyvanjem..za sutra cu supu sa knedlama i pilav.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.8.2020 13:33:28
|
|
|
|
flamingos
|
Riblja čorba,skuša,krompir salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.8.2020 13:57:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Brauni sa tikvicama i crnom cokoladom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.8.2020 14:16:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kiflice sa sirom 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.8.2020 15:05:55
|
|
|
|
doramar11
|
Musaku, supu, krofne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.8.2020 8:38:16
|
|
|
|
flamingos
|
Gulaš u štrudlu.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.8.2020 8:57:59
|
|
|
|
doramar11
|
Danas idem na vec spremljeno :) Kuhinja me videti nece cela 2 dana.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.8.2020 23:25:58
|
|
|
|
Didy
|
Proje za doručak, na ručak išli (neplanski) kod svekrve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.8.2020 23:39:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dorucak slani namaz. Krem corba od kukuruza, pljeskavice od tikvica, cevapi i salata. Za veceru pica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 7:23:44
|
|
|
|
flamingos
|
Za ručak pileća bela čorba,dinstane krmenadle,krompir pire i salata po želji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 17:55:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ručak po mom guštu - losos i orada na roštilju kao i tikvice, pečurke i ananas. Uz to italijanska malvazija.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 18:23:27
|
|
|
|
Duškić
|
Anaaaa.. sve je mljac. Mi sad praviili sejk, oduseve se deca da stavljajh vockice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 19:27:41
|
|
|
|
branki*
|
Ana,riba na zaru,bas volim to. Ja pohovano pilece belo,supa sa knwdlama i salata,sve brzinski malopre.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 20:54:12
|
|
|
|
Didy
|
Ručali u restoranu jer smo ceo dan proveli na plaži (oproštaj od leta i raspusta), za večeru sam pekla palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 20:55:16
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Didy, tako se to radi 😊 Mi smo juce porucili rostilj, pa smo to i danas, skuvala corbu od povrca i uspela ustipke od tikvice u rerni, nikad vise necu da ih przim u ulju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 20:57:56
|
|
|
|
Didy
|
Jess, već kukam za letom i plažom i dokolicom. Kad krene turbo za koji dan, neću znati kako se zovem. Ja sve što mogu pečem u rernu, počela sam čak i pomfrit, bude kao iz duboke masnoće.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 20:58:19
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ručali u restoranu jer smo ceo dan proveli na plaži (oproštaj od leta i raspusta), za večeru sam pekla palačinke. Mi smo ovako čitave prošle sedmice odmorila sam se od kuvanja :D I ja to sve u rerni spremam, em je zdravije em ne isprskam ploču.
< Poruku je uredio Ana RR -- 30.8.2020 20:59:05 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 21:01:31
|
|
|
|
Didy
|
Živeo godišnji odmor! Mi imamo zlatno pravilo da se na godišnjem ništa ne kuva. Ako nismo u hotelu, ručak, a često i večera su u restoranu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.8.2020 21:05:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma mi često odemo barem do Srbije na ručak. Blizu nam je, klopa je odlična, a veličina porcije je nenormalna. Uvek naručujemo po pola porcije. Meni je dovoljno da pojedem teleću čorbu i salatu i ja sam sita
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.9.2020 14:07:40
|
|
|
|
branki*
|
Ja danima nisam kuvala... Sad stavila govedji gulas i makarone cu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?