Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.9.2020 21:40:41
|
|
|
|
branki*
|
Ana,je l to neko slavlje kod vas bilo? Ja danas nista...Za sutra izvadila neko prasece meso sto je ostalo od uskrsa u komadu,pa cu ga sutra peci sa krompirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.9.2020 8:07:16
|
|
|
|
mikica88
|
Pravicu piletinu ,a mozda i rostilj porucim .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.9.2020 8:16:18
|
|
|
|
jess021
|
Supu, lazanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.9.2020 20:50:02
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: branki* Ana,je l to neko slavlje kod vas bilo? Ja danas nista...Za sutra izvadila neko prasece meso sto je ostalo od uskrsa u komadu,pa cu ga sutra peci sa krompirom. Branki, dever nam je došao.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.9.2020 21:25:20
|
|
|
|
milicicak
|
Danas italijanski dan lazanje za ručak i pizza za večeru. Sutra je kineski dan, živela Dva štapića 😁 za večeru će biti pita da mesom Moram samo boraniju i grašak za sledeću nedelju da skuvam i da smislim još jedno tri ručka da zamrznem. Znam da nije tema ali obećala sam mini bubi lava kolač, da li neko ima proveren recept? Hvala 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.9.2020 21:47:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mili, ima recept u temi lava kolac. Ja pravim stalno po receptu PoisonEve. Pogledaj. Dodam uz to i sladoled😀
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.9.2020 9:06:13
|
|
|
|
mikica88
|
Kuvam makarone , nisam odavno. Kolac ima od juce .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.9.2020 9:06:45
|
|
|
|
jess021
|
Mi imamo od juce, deci moram nesto, a ne znam sta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.9.2020 13:12:45
|
|
|
|
mikica88
|
Vocna salata sa puno slaga,
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.9.2020 14:09:08
|
|
|
|
jess021
|
Ustipke od tikvica u rerni, toliko od mene za danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.9.2020 14:14:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spremala sam domaci hleb: pola heljdinog brasna, pola belog. Deci cu sutra za uzinu krekere od sira.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.9.2020 15:54:46 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.9.2020 16:33:31
|
|
|
|
milicicak
|
Sanjice,hvala 🙂 pravila sam lava kolač, mini buba je oduševljena
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.9.2020 17:17:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Drago mi je Ja ga nisam odavno pravila. Mogla bih ovih dana. T ga bas voli. Ona je komplikovana kad su slatkisi u pitanju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.9.2020 18:12:07
|
|
|
|
mikica88
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Mili, ima recept u temi lava kolac. Ja pravim stalno po receptu PoisonEve. Pogledaj. Dodam uz to i sladoled😀 Moracu i ja da probam taj recept.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 12:54:39
|
|
|
|
mikica88
|
Paprike sa pavlakom, peceni bataci i krompiri. Supa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 13:05:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sinoc sam za veceru spremala proju sa sirom i spanacem. Mm i meni za rucak cezar salatu. Vec sam izvadila meso za sutra. Bice neka piletina u belom sosu i corba od brokolija. Moram veceras spremiti.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 13:56:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Kako pravis cezar salatu,nikad nisam pravila.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 14:04:43
|
|
|
|
jess021
|
Corbu od povrca, bolonjez testeninu, banana hleb
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 16:41:49
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Kako pravis cezar salatu,nikad nisam pravila. je l o ono sa piletinom?ili sam pomesala.. ja kuvam grasak sa svinjskim mesom upravo i przim paprike i tikvice sa jajima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 17:01:32
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: branki* Ana,je l to neko slavlje kod vas bilo? Ja danas nista...Za sutra izvadila neko prasece meso sto je ostalo od uskrsa u komadu,pa cu ga sutra peci sa krompirom. Branki, dever nam je došao. aaaa,ako je dever gospodin pametnjakovic dosao,onda razumem.sve u fullu i komplet i kako treba,nemoj da omanes,mada znam da neces. i nemoj da mu kazes da je popularan na rr
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 17:22:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Kako pravis cezar salatu,nikad nisam pravila. Von, evo Cezar Samo sto ja pravim sve otprilike.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.9.2020 17:46:41 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 17:32:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha branki
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 18:14:30
|
|
|
|
mikica88
|
Super je ova salata. Pojavise mi se neke taljatele njam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 22:37:30
|
|
|
|
Didy
|
Za doručak proje troduplu meru, za ručak špagete bolonjeze za dva dana jer sutra imam baš mnogo posla i kući gotovo da neću biti. Stigla večeras sa časova, a ovi moji termiti pojeli sve što sam za dva dana spremila. 😱 Rekla sam im da sutra onda jedu voće ceo dan, šta da im radim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.9.2020 23:09:18
|
|
|
|
jess021
|
Ana, pozdravi devera🤣 Didy, banda i kod tebe. Znas kako je meni drugarica jednom rekla kad sam komentarisao sta cemo za veceru, kaze naviči ih kao da su mesto krive i nek'' idu u krevet bez vecere.😝
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posna pesak tortaRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?