Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 8:48:50
|
|
|
|
branki*
|
Imam pasulj od juče. Ispohovacu tikvice.mm voli pohovane.ja ne. UmesilA za štrudlu sa makom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 11:37:07
|
|
|
|
princezica1
|
I kod mene strudla sa makom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 16:25:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Rinflajs za rucak i lazne mekike kao poslastica. Link ne radi..
< Poruku je uredio vonavoj -- 22.3.2020 16:28:10 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 16:58:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćufte u paradajz sosu i pire krompir. Imamo i tri leće od juče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 19:14:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci pasulj sa rebarcima. Mm je ostao pasulj od juce. Ja sam jela makarone sa paradajz sosom i kupus salatu. Za veceru krofne. Podstakla me Von da mesim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 19:20:01
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR . Za veceru krofne. Podstakla me Von da mesim. Ovo je već za temu-kako RR pozitivno utiče na vas. 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 19:34:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Da znas da utice pozitivno..ponekad ste mi jedini izvor casice razgovora dok mm ne dodje..do 18h. I puno sam naucila i jos ucim. Bravo sanjice,vrednice!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 20:15:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cuti, spremam casove i mesim. Sad da slikamo i okacimo na instagram ostani kod kuce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.3.2020 20:28:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne,sanjice,zdravi i debeli🤪
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 9:19:49
|
|
|
|
flamingos
|
Pasulj sa suvim mesom i kiseli kupus za salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 9:37:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja uopšte nemam apetit i jedem tek radi reda. Za danas imamo ćufte od juče sa špagetama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 9:41:21
|
|
|
|
nata11
|
Uuu mogla bih cufte imam junetine i sos 🤔🤔🙏 Samo da nadjem recept za cufte. Jel mogu samo meso bez icega isprziti u male loptice? Pa onda nalijes vruc sos.
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 9:57:31
|
|
|
|
bubulence
|
Nato, ja stavim u cufte jedno jaje,, malo prezli, crvenu papriku i zacine. Ostacim 2,3 sata i onda ih pecem. Kod nas danas supa od juce i spagete sa sosom od sampinjona
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 9:59:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, ne znam, nisam nikad tako pravila ćufte. Ja dodam jedno jaje, začine(so, vegeta, origano, peršun..), malo aleve paprike, sredinu hleba (koju prvo natopim u vodi ili mleku), sve lepo pomešam i ostavim u frižider na pola sata. Onda pravim male ćufte, ređam na pek papir i ispečem u rerni. Za to vreme skuvam sos i pečene ćuftice ubacim u njega i još malo prokrčkam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 10:02:36
|
|
|
|
princezica1
|
Nato bolje ce ispasti ako ih umesis sa hlebom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 10:12:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Nato, ja stavim u cufte jedno jaje,, malo prezli, crvenu papriku i zacine. Ostacim 2,3 sata i onda ih pecem. Kod nas danas supa od juce i spagete sa sosom od sampinjona Тако и ја правим. Него, шта кувати данас. Биће неки паприкаш.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 10:15:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja imam supu od juce i makarone sa sirom cu...pauza u spremanju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.3.2020 13:11:56
|
|
|
|
branki*
|
Kuvam grašak sa mesom .za večeru ću špagete sa sosom od paradajza i mlevenog mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.3.2020 11:15:13
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak mafini sa sirom,a za ručak preoržiću pasulj od juče i za salatu sam napravila belolučene paprike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.3.2020 11:25:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasulj sa suvim mesom, salata od pečenih paprika.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.3.2020 11:27:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za decu pica mafini, za rucak boranija sa mesom. Nama spanac i peceni krompiri. Za dezert mafini bez jaja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.3.2020 12:27:48
|
|
|
|
princezica1
|
Grasak sa junetinom i oblande.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 10:45:44
|
|
|
|
vocicana
|
Danas corbica, batak i karabatak i pire sa salatom za rucak. Za grickanje, upravo zamesila kiflice, slane mini sa sirom, pa cu jednu bajaderu od pola mere da napravim, nisam odavno. Muz obozava, dete isto tako, pa da ne preteram sa kolicinom, jer ne znaju da stanu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 11:02:01
|
|
|
|
princezica1
|
Slatke ustipke za dorucak. Za rucak cu verovatno lazanje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 11:15:48
|
|
|
|
flamingos
|
Bečka šnilcla,pire,kupus salata.Po podne palačinke.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
ime za decaka:sil_wannaViktor (
58%)
Aleksej (
38%)
Niksa (
5%)
Ukupan broj glasova: 88Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!