Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 11:29:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Sekelji gulas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 11:43:38
|
|
|
|
gagana83
|
Morala sam da guglam ovo jelo, kod nas se to ne pravi. Juče spremala faširane šnicle i pire, danas će svekrva ručak, ja spremala picu za doručak. Testo iz Lidla, ono četvrtasto je odlično, možda sam i pisala, redovno ga kupujem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 11:47:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Gago,kod nas nema takvo.i meni sestra kaze da kupuje takvo u Hr..kod nas ima samo okruglo,i to mi je super..kom 32din..nama za veceru sad knap 2kom,moram 3kom da pecem. Sekelji gulas bas prija,kiseo kupus i meso,njami.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 11:54:05
|
|
|
|
gagana83
|
Von, možda ga nisi spazila, izgleda kao kore za pitu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 14:33:09
|
|
|
|
jess021
|
Grasak sa junetinom i knedlicama Bela plazma torta Kasnije cu jos da zamesim hleb
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 14:42:38
|
|
|
|
bubulence
|
Slatki kupus, praziluk, sargarepa, suva rebra, zapeceno u rerni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 14:43:55
|
|
|
|
jess021
|
Bubi, jel slatki kupus posebno kao varivo?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 14:43:57
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Von, možda ga nisi spazila, izgleda kao kore za pitu. To je ono sveže testo, jel? Slično sam kupovala u Kanadi, odlično je. Ja sam juče mesila hleb, imamo i pasulj, ništa danas ne pravim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 14:44:26
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Von, možda ga nisi spazila, izgleda kao kore za pitu. Ne.ne.bas sam i pitala zenu koja slaze smrznuto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 14:49:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, to stoji u frižideru pored kora, kvasca itd. Nije smrznuto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 14:51:50
|
|
|
|
pari
|
Njoke sa curetinom i pavlakom, imala supu od juce...sad razmisljam da pravim neki slatkis...mislila sam nesto od slatkog krompira,trazim bas recept sad.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 14:57:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Aaaa..hvala Ana.nacicu😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 16:32:31
|
|
|
|
branki*
|
Pilav i supa.za dorucak proja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.3.2020 18:05:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Za doručak popara, ručak slatki kupus posni i mrsni, kako za koga, M je još dobila i paprike (hvala Fil, još ih jede :) i sada za večeru, krećem da spremam palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 12:36:40
|
|
|
|
vocicana
|
Danas ono od juce, sto se tice corbastih jela. Za muza integralna riza sa dodatkom brokolija i vrlo malo karfiola barenog, ima corbu od juce, a dete i ja cemo nesto gotovo od hrane da uzmemo danas. Kupila sam rotkvice i zelenu salatu, pa cu spremati.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 12:38:01
|
|
|
|
jess021
|
Crvena corba, pljeskavice i pirinač sa povrcem. Ima torte od juce, a za veceru cu proju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 12:40:11
|
|
|
|
pari
|
Deca jela batak sa krompirima, a ja sebi pravila jecam sa paprikom, krastavcem i fetom, kao salatu, zacinjena maslinovim uljem i zacinima...super je! Umesila sam i hleb da ga pecem kasnije.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 12:44:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dodacu palacinke veceras, upravo sam narucila Calzzone jednu za dete i mene, pa cu i neki palacinak da napravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 13:12:01
|
|
|
|
princezica1
|
Pilav i domace krempite.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 15:35:53
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: branki* Pilav i supa.za dorucak proja. E,pa..Bio mi brat sa maleckom juče, pa sam pravila i palacinke. Danas ostao pilav. Za večeru. .videću..Možda nešto umesim..mesila bih vlaške plasinte, ali nemam sir..videću.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 16:01:14
|
|
|
|
jess021
|
Pari, daj recept za tu salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 16:03:53
|
|
|
|
pari
|
Samo sam skuvala ječam (prethodnu noć potopila), ohladila ga i naseckala fetu, krastavac i papriku i dodala masl.ulje i začine i to je to
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 16:04:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svasta sam spremila. Deci za rucak gulaš i pire krompir. Nama na gusto boranija i od dece smo uzeli pire. Pravila sam sa biljnim mlekom. Ispekla sam pogacu i napravila mafine bez mleka i jaja. Veceras mozda umesim stampice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 18:58:40
|
|
|
|
gocic
|
Sta nisam, kupila od ljudi sa sela mleko pa sam i sir pravila i kajmak odvojila. Svasta danas naspremala. Sad i palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.3.2020 23:09:48
|
|
|
|
flamingos
|
Pica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ime za decaka:sil_wannaViktor (
58%)
Aleksej (
38%)
Niksa (
5%)
Ukupan broj glasova: 88Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!