Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.3.2020 10:01:04
|
|
|
|
flamingos
|
Pasulj sa suvim mesom,kupus salata,krofne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.3.2020 11:46:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak pasulj i kiseo kupus salata. Za decu pileca supica, izvukla sam neke domace kobasice i pire krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.3.2020 16:48:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Pečeno pile, krompir, brokoli.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.3.2020 19:27:28
|
|
|
|
princezica1
|
Lovacke snicle i kupus salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.3.2020 18:10:46
|
|
|
|
princezica1
|
Pohovanu piletinu i corbu od povrca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 9:19:49
|
|
|
|
branki*
|
Izvadila jedno ogromno pile,pa ću ga u pekač i rernu.a imam i neki spanac, ne znam sta cu sa njim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 10:17:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, pogaču sa spanaćem i sirom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 10:20:41
|
|
|
|
branki*
|
Ja mislila klasično. Sa belim lukom i mlekom i maslacem.kako ide to za pogaču? Imam i neki sir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 10:23:17
|
|
|
|
nata11
|
Ja blokirala piletinu bih sa nekim sosom i jos spanac kao prilog ali nemam ideje. Pohovanu jeli prosle nedelje.
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 10:28:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci grasak sa junecim nesom. Nama se vuce neki pasulj. Nista mi se ne sprema
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 10:43:31
|
|
|
|
princezica1
|
Piroske sa sunkom za decu. Rucak cu kasnije. Neki gulas videcu jos.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 10:58:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: branki* Ja mislila klasično. Sa belim lukom i mlekom i maslacem.kako ide to za pogaču? Imam i neki sir. Aha, ja sam mislila da ne znaš šta ćeš sa njim. Ja pravim ovu pogaču, mnogo je fina klik
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 11:00:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene domaća juneća supica, svinjski but sam juče stavila da se marinira, pečem ga u pekaču sa krompirom i povrćem. Za dezert doboš torta. Mm je danas rođendan.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 11:22:08
|
|
|
|
vocicana
|
Srecan rodjus Nikoli Anci, da lepo provedete posle podne, ljubim vas. Kod mene danas, supa, vitaminska salata, otici cu do pijace za jos povrca, musaka. Desert nemam, ali imam neku zalihu slatkisa, ako momak odluci da se posluzi, ima svega.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 11:44:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Voci <3
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 12:28:12
|
|
|
|
branki*
|
Lepo ti izgleda ova pogača, k ao pita neka.dobra ideja.pa i nisam znala šta ću sa njim i ovo mi najbrže. ..Ja ću još da dodam medeno srce,boza obožava taj kolač, a brzo se sprema. Uživajte, anci❤
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2020 13:06:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Odlična je branki, ja nekad kada mesim kiflice od polovine testa napravim ovu pogaču, još mi je lepša sa mojim testom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.3.2020 12:05:47
|
|
|
|
flamingos
|
Ana,sa zakašnjenjem čestitam rođendan❤Kod nas na meniju supa i sarma.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.3.2020 12:09:23
|
|
|
|
princezica1
|
Lazanje i krempite.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.3.2020 14:31:49
|
|
|
|
vocicana
|
Samo za muza neki vege rucak, povrce i to. Za nas ono sto je od musake juce ostalo, bila je prelepa!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.3.2020 15:49:11
|
|
|
|
branki*
|
Spagete u sosu sa mlevenim mesom. Videcu sta cu posle... Sutra kuvam definitivno. Ne znam sta, ali kuvam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.3.2020 16:55:12
|
|
|
|
princezica1
|
Pileca krilca sa krompirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.3.2020 21:07:01
|
|
|
|
flamingos
|
Špagete sa bolonjeze sosom.Za mene sarma.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.3.2020 15:12:09
|
|
|
|
flamingos
|
Supa,dinstana piletina,pomfrit i doboš rolat.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.3.2020 15:19:02
|
|
|
|
pari
|
Pasta sa bolonjez sosom...Razmisljam sta bih mogla slatko...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
TORCHKada je najpametnije uraditi ovaj test? (TORCH)Pre trudnoće (
47%)
N apočetku trudnoće (prva tri meseca) (
8%)
samo ako lekar naglasi da ga treba uraditi (
37%)
Ne treba ga ni raditi smao s edodatno opterećuje trudnica (
8%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!