dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (27.4.2020 21:44:02)
|
Ja poredim samo i isključivo hotelsku uslugu, jer ste napisali citiram: da hotelska usluga generalno preko i kod nas ne može da se poredi, a to opet kažem nije tačno jer su ti hoteli na moru mahom lošiji od naših, tipa Ramonda i ne mora Ramonda, ima ih još kvalitetnih u Srbiji, o tome pričam, znači potpuno nevezano da li je hotel na moru ili ne. A meni i ejste logično da hotel koji nije na moru ima bolju hotelsku uslugu. I da ne zaboravimo da postoje ljudi koji more uopšte ne preferiraju, već im je divlja priroda, planina nešto lepše od mora. Jedni od njih su planinari kojima nije bitno da li će na grani da spavaju (a pored hotela Ramonda sam videla puno smeštaja za planinare, neki čak i baš fino izgledaju spolja, pa bih rekla da i unutra nisu loši). A drugi su oni koji vole lep smeštaj na planini, i ne žale, i oni pune ovakve hotele. Ja sam od onih što podjednako vole i more i planinu, ali se moram priznati na planini ili u banji npr.uvek bolje odmorim, i napunim energijom, što mi je bitno, godine, a inače sam hronični nespavač i hronično sam umorna, što mi reče jedan kardiolog skoro, kada mi je pregledao srce. Tako da razni ljudi imaju razne prioritete, i svaki turistički objekat ima svoju mušteriju.
|
|
|
|