dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (27.4.2020 14:22:47)
|
Nisam bila u Javoru, sećam se da se jesu reklamirali na Ringeraji davno, tek kada su bili otvoreni. Njima je prednost ta divna priroda okolo, jel da? Ramonda ima samo 20 i neku sobu, tako nešto, i stalno su puni, pre svega vikendom. Ja sam imala sreću da boravim tamo sa porodicom poslovno, radnim danima, početkom marta, tada nije bilo gužve, a već na leto će verujem biti puni. To je hotel koji ne ulaže toliko na kvantitet koliko na kvalitet. Zato i imaju manje soba, ali ti gosti koji su u hotelu dobijaju maksimalnu pažnju. Ali grade svašta nešto okolo, još jedan spoljni bazen, igralište za decu, biće to još bolje nego sada, a i sada je vrh. Ja zbog posla imam priliku da poset_im te lepe porodične hotele, koje verovatno ne bih mogla priuštiti svojoj porodici, da nemam tu poslovnu priliku, ali moje je i da iskreno prenesem utiske, i tekst je skrozzz iskren. Cene stvarno ne znam, ali sam u jednom trenutku neko poređenje pravila sa hotelima na Zlatiboru, i tu je bila slična cena. Moguće da su sada malo podigli cene, na leto, ali nisam sigurna.
|
|
|
|