dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (12.6.2020 14:12:40)
|
Sanjalice, sećam se da ste hteli, beše Zanzibar? Meni nekako najpouzdanije deluje Filip travel, preko njih smo išli na Krit. Gazda hotela je obezbedio popust tog dana kada sam rezerevisala, što ja nisam znala, do trenutka kada mi se stigao iznos za uplatu, tako da sam platila nižu cenu od ugovorene, što me iznedailo, nekih 200 eur čini mi se manje. Pre korone, Skopelos sam gledala preko Kontikija, jednom davno sam sa njima išla u Egipat, i bilo je ok. Ali sada dok sam istraživala Skiatos, nađoh smeštaj na Kolios plaži koji mi se dopao, piše na njihovom sajtu da ga Kontiki ekskluzivno radi, znači samo oni OVAJ KLIK Da bi isti taj smeštaj, samo pod drugim nazivom vile, sličan ali drugačiji naziv! našla kod dosta naših manjih agencija, morala sam baš da zagledam i da se uverim da je isto, jer je na kontikijevom sajtu na slikama, sve ulepšano, ulickano, ograda ofarbana, slikano iz drugih uglova, dok su kod ovih manjih agencija lošije slike npr OVDE a komentari na trip advisoru odgovaraju tim lošijim slikama, i dosta je kritika na smeštaj što ne odgovara ovom što Kontiki prezentuje.
|
|
|
|