Maslacak15 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat] (7.10.2019 19:29:55)
|
sigurno da je relevantno lesli ali ne znam sta joj u ovom trenutku donosi da radi na svoju ruku . Ne moze sama sebi da odradi terapiju. Radi se slozenom ginekoloskom problemu i jednom da tako kazem ipak nesvakidsnjem slucaju. Tako da trebalo bi neko da se pozabavi sistematicno i maternalni sistem koagulacije sigurno je bitan deo price. Ne znam ni sta bi realno mogli da pokusaju sve terapijski. Vdim nije narucila ni TORCH a i odredjene infekcije su u igri.. Ono sto mene buni u prici je da je beba bila napredna i da je odjednom, u drugom tromesecju krenula progresivno da kasni. Izvestaj je malo konfuzam tj tezak za laike. Na primer pise da su sve mere izmedju 10-90 percentila. DA ali za gestaciju staru 18+5. Nije me mrzelo da ubacim parametre u perinatalni calculator na jednom naucnom sajtu, za gestaciju 20+4 prema mensturaciji, a prema recima njenog doktora od poverenja to se u 16 oj nedelji u dan poklapalo, sve mere su danas ispod 2 percentila. Znaci beba je bas u zaostatku i to se desilo u poslednjih mesec dana. Tako da ne verujem da bi jedan aspirin resio problem ako me razumes. Maruska nemas sta da izgubis. Napravi se blesava. Imas knjizicu, nisi jedina kojoj nije overena. Nisi znala da treba, trudna si, u panici, valjda ima jos humanih ljudi.[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|