Verus -> RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode (1.6.2012 19:44:40)
|
Hvala [sm=bravo.gif] Verus i mame koje ih vec koriste , koliko pelena imate , Verus vidim da ih peres jednom u dva dana pa me zanima koliko komada imas i dali koristis samo njih ili kombinujes ? Vidi na strani 17 sliku: ja koristim obicne pamucne plus taj cover. Ovde su te slatke sarene jako skupe i nisam videla potrebu da ih kupujem, svejedno mi je jel ima slike po sebi ili je belo. Imam oko cini mi se 25 obicnih pamucnih (kao na slici) i imam 8 cover-a. Sasvim dovoljno kad se pere svaki drugi dan, pa i treci dan (perem svaki 2 ne volim da mi stoje). Prasak koristim neki prirodni, i stavim ga jako malo, mozda oko 2-3 supene kasike (u prahu je). Mozes ispirati 2x ako ti je frka. Nekad je dobro isprati drugi put sa malo sirceta-tako se ispere prasak koji se mozda tu zadrzao i peleni vraca moc upijanja. Posto ja nemam mericu za prasak nego inace koristim manje praska , sa koliko ustvari treba da se peru ove pelene ? Shvatila sam da ne ide omeksivac i da se bambusice ne suse u masini , bar ne bi trebale cesto sto meni ne odgovara . Dakle one su otpale , pa bih uzela neke platnene , tu jos nisam shvatila sta je od cega [sm=smiley36.gif] i uzela bih uloske od bambusa , ne znam sta bih jos trebala , da nisam shvatila kad se oblace one gace a kad ne , to su ustvari dve vrste pelena onda ? Malo mi je konfuzno sve ali sam odlucila da ih koristim [sm=smiley1.gif] jos mi nije jasno sta radite kad putujete , gde ih drzite , sta ako se ukaki negde usput ? Na koliko se menjaju pelene ako se upiski , da li stalno moram da pratim da ne bude mokra i da li mi trebaju jos neki ulosci osim tih bambusovih ? Ja ne koristim nista extra, samo cover i pelenu unutra. Ako je tanja, mozes staviti i dve. E , to je to [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|