Doogie -> RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode (26.5.2012 19:59:25)
|
IZVORNA PORUKA: crazymama pranje na ruke, pa pranje u masini, pa susenje po dva dana, plasticna kofica, nepropusna torba... ja stvarno mislim da jednokratna pelena nece ubiti moje dete, a sve ovo sa pamucnim bi moglo psihicki da "ubije" mene :) nisam za pampers, ni za bilo koje plasticne, mirisljave pelene pune hemije... koristim baby love koje su totalno ok... a nisu ni skupe kao pampers. p.s. koliko kosta prasak i struja za pranje pamucnih pelena..? mislim da nije neka usteda... Mozda se tako cini sa bebom od mesec dana (ako dobro citam ticker), mi onda to ne bismo ispeli da ispratimo uz sve ostalo. Sada sa tri + meseca ona kenja jednom dnevno, tako da nema pranja na ruke svaki cas, to i nije pranje vec ispiranje samo, ostalo je isto kao kod jednokratnih, sem susenja. I pampers smo bacali u neku kofu, a kad idemo napolje nosili plasticnu kesu u koju cemo ih odloziti kad se presvucemo. Ja mnogo manje vremena provedem oko tih pelena nego online, tako da kao i za sve ostalo u zivotu, ako nesto smatras vaznim za to ces naci vremena :-) kod nas se bio pojavio i neki osip pre mesecak dana i smirio se tek kad smo presli na platnene, ali ko nema problena sa tim nema potrebe da istrazuje, to potpuno razumem!
|
|
|
|