Doogie -> RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode (18.5.2012 9:38:21)
|
IZVORNA PORUKA: j o e doogie [sm=bravo.gif] obavezno pisi iskustva! jesi uzela one sto imaju usiven zastitni sloj ili one preko kojih idu zastitne gacice? koliko komada si uzela, koju si velicinu i kolika ti je beba? ja cu verovatno sacekati da se porodim da vidim koliki ce bebac biti da ne uzimam najmanju velicinu ako mu od pocetka budu taman velike. inace ja sam vec kontaktirala dajdaj da se raspitam i jako su ljubazni tako da slobodno mozes i njih da zovnes i pitas ako se dvoumis oko kreme. oni najbolje znaju sve sto ima veze s njihovim pelenama. uzela sam 15 all in one (AIO), tj. usiven zastitni sloj u pelenu kao i 5 obicnih i uz njih zastitne gace. To me je savetovala kuma koja ih vec koristi. ona ove AIO rabi preko dana, a nocu stavlja obicne+cover. uzela sam velicinu 2 koja je namenjena bebama od 6-15kg, posto je beba sa puna tri meseca imala 6kg, a sad vec imamo 3m20dana, pa cenim ugojila se jos malo. za novorodjence mislim da bi bile prevelike. meni je bilo skupo da kupim 20manjih i 20vecih, tako da smo prva tri meseca koristili pampers... ali ima da se naruce od drugih proizvodjaca i one size fits all, tj. tako su drikeri podeseni da moze i za novorodjence a rastu sa bebom tako da traju do kraja pelenastva. inace, pelene se jos uvek suse, drugi dan, ahahaha, bice veselo kada krene upotreba ako ovako nastavi : ))))) inace smislila sam da ne koristim vise taj izraz da se bambusice duze suse, nego da kazem da je to zato sto su upile mnogo vise tecnosti od pamuka pa treba duze vremena da voda ispari! allways look on the bright side : ))) i da, htela sam da kazem i da su mi se ucinile na prvi pogled bas velike, ali posle kad su se oprale vidim da su taman velicine da nam budu dobre i sada i kasnije kako budemo rasli. materijal je predivan, mekan i nezan, beo, a drikeri su u bojama, sada imaju i tirkiz koja je najlepsa meni! a dajdaj su stvarno super ljubazni, ja sam narudzbinu poslala oko ponoci (kad majka da stigne!) i vec sutradan su me zvale da me pitaju neke detalje oko porudzbine i bile su super predusretljive i sa korisnim savetima i predlozima oko isporuke. ali najjaci mi je utisak, sto rece jedan moj kolega, kako ove platnene pelene imaju nesto zbog cega keve postanu kao opsednute i danima istrazuju o njima i onda kada stignu, onda ih obozavaju! Ahahahaha, tako se prepoznajem u tom opisu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|