verpet -> RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode (23.12.2010 15:16:37)
|
Izvinjavam se,nisam imala nameru da se ja reklamiram,jer ja od pelena nemam nista i onako,mada ispade tako. Samo zelim da mame koje razmisljaju bar malo o platnenoj znaju da ima vise vrsta platnenih pelena i da se razlikuju puuuuuno medjusobno. Neko je napisao da ce probati par razlicitih platnenih i to je i moj predlog da probate po 2platnene pelene, razlicite ,pa u praksi vidite sta vam(bebi) najvise odgovara.2 Pelene su malo pakovanje Pampersa koje potrosite za 7dana,pa se zaista isplate brzo cak i ako kombinujete. Ja sam imala platnene u kuci, par nedelja mi je trebalo dok sam ih probala prvi put(misleci nemam vremena za to sa dvoje male dece i 0 pomoci od drugih),ali zaista nisu nista dodatno posla osim stavljanja u masinu a ne u kantu za smece.Po broju presvlacenja,nista cesce ne presvlacim od kratkotrajne,na do nekih 3sata po danu.Za noc stavim 2 uloska od Bambusa u pelenu i traje mi duze od bilo koje kratkotrajne i do 12sati,beba se oseca suvom celu noc skoro jer je flis do koze suv i ako je ulozak potpuno namocen.
|
|
|
|