Ognjena -> RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode (1.7.2011 21:00:04)
|
E da, i mi kad je hladnije stavimo jednokratne, koristimo Babylove, ali uglavnom zato sto jos nismo kupili one zastitne plasticne gacice koje idu preko pa mu je sve mokro. Iskreno, nemamo toliko pantalonica koliko on moze da upiski:)[sm=jezicek.gif] Pitali smo pedijatra sad kad smo bili pre neki dan, kaze da je on uvek pre za pamucne pelene i da smo na kraju krajeva svi odrasli u njima. Moja mama kaze da se ja nikada nisam prehladila niti ojela, a ona je koristila iskljucivo pamucne pelene godinu ipo dana, i leti i zimi. Doktor nam je rekao da ako hocemo uvece mozemo da mu stavljamo jednokratne i zimi kada je bas hladno, ali ja posle nesto razmisljam - sigurno ga ni necu izvoditi na -10 ili -15 na par sati, pa tako ni nema razloga da mu bude hladno ako bude mokar. Za jaslice sigurno necu moci da trazim da mu neko menja pamucne pelene, sta da se radi.. Verus, da li primecujes razliku na kozi kad detetu skines pamucnu pelenu u odnosu na jednokratnu? Moj beban se po malo "upari" kad je toplo a ja mu stavim jednokratne, ali mu se to nikada ne desava sa pamucnim. Jao pa samo kad pomislim kako je meni kad leti stavim ulozak, a mogu misliti kako je njima kad su celi u plasticnoj peleni...
|
|
|
|