smeško -> RE: Razgovori mama 08/19 (20.8.2019 13:33:46)
|
Von, potpuno smo promenili ljude sa kojima se vidjamo. Sada su nam najblizi ljudi sa decom. Uglavnom su to roditelji N i M drugara iz vrtica i skole. Potpuno su me iscrpeli ljudi oko nas koji stalno kukaju. Ne mogu vise to da slusam. Po prirodi, nisam negativna osoba i nisam materijalista. A stalno slusam o kolima, stanovima,...Svi te procenjuju na osnovu odece, namestaja u kuci...A nama sve istumbano kako se J rodio, M izgrizao fotelju, isarao zid u njihovoj sobi...Ali, zato idemo svuda sa njima, oni idu na sve izlete, ekskurzije, sportske kampove, zimovanja i letovanja sa nama...mislim da im je to vrednije. Ne zivim na visokoj nozi, ali nisam gladna i ne zalim se. Dok smo mi dobro, sve mi je super. Najveci problem kod ojeda i jesu maramice i to sto ne mozes da ih ,,izluftiras". J mrzi pelene, bezi od njih. Ja jedva istrpim ulozak par dana. Mi smo sa M dobijali daktanol mast. A sa J nisam ni vodila, kupila sam CortinaT i cekam da prodje. Njemu izlazi osip sa bubuljicama. I to kada ga ne obrisem lepo posle pranja.😣E, zenice, radila sam sencenje kose i skratila sam je do ramena.🤩😁 Frizerka se jedva slozila da sisa toliko.😂
|
|
|
|