smeško -> RE: Razgovori mama 08/19 (20.8.2019 10:18:49)
|
Dobro jutro, mamice! Hvala vam na pitanju! Mm ima problem sa vratnim delom kicme. Radili CT C i ima tu nekih problema, ali ne pise mi se o tome, ne zelim o tome ni da razmisljam. To bi moglo, mozda, da se resi visokorizicnom operacijom koju radi samo neki dr u Americi. Ako skupis novac. Danas je ok, kao da nista nije ni bilo. Nadam se da se vise nece ni ponavljati.Von, ja ne koristim vlazne, perem ga stalno. Nekoliko puta dnevno.Iscitah sta ste pisale. Fil, ni meni ne bi bilo do mora, bas si se istraumirala. Ali, imate jos par dana, procice T. Sjajno je sto ste isli kod dr i sto je sve ok!Maro, mi smo nekoliko puta radili brzi bris na streptokoke, Anci nam je rekla za to prosle godine. Svaki put su nam napomenuli da ne jedemo pola sata pre brisa. Uglavnom smo ga radili popodne. I uvek je bio pozitivan kada je bilo bakterija. Ali, meni jesu radili i klasican bris kada nisu bili sigurni. Cak i tada je bio pozitivan samo ne u velikom procentu.Mima, nisu problem muskarci ili zene, nego bahatost. Ne mislim da sam sjajan vozac, ali kad ne umeju da skrenu u levo...to me bas istera iz takta, jer me zamalo zviznu na taj nacin.😂Pari, kako ti umes da nam preneses pozitivne utiske. Uzivam da citam. Rosi, ti mi bas nedostajes. Kao Ljisha.
|
|
|
|