smeško -> RE: Razgovori mama 08/19 (31.8.2019 13:36:54)
|
Donar dan, mame! Mi se nosamo. Jess, nije meni problem sto je sinovitis dijagnoza i sto ne mogu da ga smirim. Strogo mirovanje za ovako malu decu ne postoji. Problem je sto mislim da je pao, a rekli su mi da je verovatno od neke prehlade. Prehladjen nije bio. To mi je najveci deo stresa, da nema neku drugu povredu. I sad, posto nisam dr, imamilion misli. Videcemo u utorak.Smizli, niko ti ovako ne moze reci zasto place. Ako su grcevi, morate naci sta mu najvise prija. Prilicno je individualno. I ako sisa, bolje se ne oslanjajte na cajeve, suvise je mala, nije preporucljivo. Sva moja deca su imala grceve, sa prvim sam se nanosala, a sa trecim ne. Tako da pravog saveta nema. Sigurno nije od krompirica, ne brini.Ico, mi smo za oziljke mazali zeleni Saljicev melem. Pomogao je. Na licu vise nemaju oziljke, na abdomenu imaju jedan, dva, ali to nije strasno, njih nismo ni mazali. Rosi, verujem da je strasno kad si pogledala. Bicikl je to, uvek postoji opasnost. Ja se tih padova najvise plasim, iako sam kupila kacige i stitnike. Te oderotine su mi najgore. Ja sam padala, pa mi je to najgori deo secanja.🥺 Von, kako glava? Mima, kako tvoja? Cini mi se da i to, pored Anci i Von, imas problema sa glavoboljama. Ili sam pogresila.🥺N je sa drugom u zoo vrtu, M otisao sam po sladoled. J nece da spava, zeza nas, ne zamara se puno i ne moze da zaspi.
|
|
|
|