mama Jo -> RE: Razgovori mama 08/19 (30.8.2019 12:54:40)
|
Pozz mamike 😊 Mi smo se konacno izborili sa virsom, uzasno je bilo, nedelju dana, najpre J pa onda i U... uf, samo kad je proslo! Sad evo organizujemo rodjus za J, u nedelju pumi 4.godinice, pa posto smo, hvala bogu ozdravili, pravicemo zurku... Pari, i moja U je dosta sitna, evo ona ima 20 meseci a tek sad ima 10kg, jeste mršus, ali dr nije to komentarisala uopste... Starija mi je bila mnoooooogo krupnija, i onda sam i ja bas jedno vreme bila zabrinuta... ali bukvalno je svako dete za sebe... Ona ok jede, ali i siki jos uvek... uopste ne znam kako cemo se odvici od sikenja. I isto mislim kao i von- kad prestane da siki, jesce mnogo bolje. Rosi, je l' vi jos sikite? Inace mame, juce sam nesto ,,cackala" po fb.. i nadjem neki folder (nisam ni znala da postoji) arhivirane poruke... tu imam i nekoliko poruka od nekih od vas... ja te poruke nikada nisam videla, niti sam ih ja arhivirala, neke poruke au od pre par meseci... ne znam uopste sta se desilo, izvinite sto niste dobile odgovor. Odgovaram danas 😊
|
|
|
|