vukosava -> RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno ponasanje,depresija... (24.5.2012 14:08:20)
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ja znam gde cuci moj problem,iz djetinjstva sigurna sam sto posto. Otac mi je bio alkoholicar i tukao majku dok sam ja to sve gledala kada se sprijateljim sa nekim ja mu dajem dusu na dlanu i da bi mi isti taj zabio noz u leda i ja se onda povlacim u sebe i s ljudima ne razgovaram to traje danima.Svoj okllop cvrstine sto imam na sebi to je samo jedna dobra gluma,u stvari sam osjecajna kao govno,sve uzimam srcu ali sve ,ide do toga da me pogadaju svade izmedu moje i tude djece. JA NISAM NORMALNA . Gagi, ovo me podseca na nesto sto bi ja rekla, osim sto nije da se povlacim u sebe i ne razgovaram, ja obicno umem i da izbacim i izbrisem neke ljude gumicom iz svog zivota. I jedino to mi pomaze da prebolim takvu situaciju. Ali iznova upadnem u slicne situacije u zivotu zbog svoje naivnosti i zelje da nekom pomognem. I kod mene u kuci je bilo tuce, ne samo izmedju roditelja. A glupo mi i da pisem o tome ovde direktno da svi citaju, pogotovu znam da dodje neko ko me licno i poznaje (neko iz moje familije)...A i ne smem pravo da ti kazem i da napisem. Nisam nikad ovako javno ni napisala nista o tome. Ali to mi je totalno obijilo moj ceo zivot posle 17-te. Do tog momenta sam imala normalnu kilazu, bila sportista, najbolji djak. I onda je sve krenulo na dole. Osim ovo za djaka, tu sam se posle opet vratila nakon pet godina.... Sve potice iz detinjstva, svaka nasa nesigurnost...
|
|
|
|