MicinaMama -> RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno ponasanje,depresija... (29.5.2012 15:24:27)
|
Ma i ja shvatam tebe i znam o cemu pricas,samo sam ti htela skrenuti paznju da ne koristis cesto ili dugo te lekove.Treba nesto da te smiri,ja sam uvek za to da svoje zivce treba cuvati.....i ja nekada,sada,iako sam trudna imam tablete za smirenje koje smeju piti trudnice.Jer kada se iznerviram bas bas,popijem i opustim se,ne stavljam soje zivce da pate.Jer ako oni previse pate onda obolevaju,a kada obole tesko se vratiti nazad u normalu. U glavnom posle terapije uvek u kuci imaj blagi apaurin i jednu kutijcu jaceg anti-depresiva(koji ce ti sluziti samo u velikim problemima),a i to je bolje da popijes i zaspis da i organizam odmoris istovremeno,celokupno da se pokrenes. Da li imas u kuci nekakve sprejeve protiv buba-svaba ili bilo kakve otrove za glodare ili insekte?Ako imas proveri dobro da li negde lape...ako ih imas obavezno ih skloni negde vani i nemoj mnogo da boravis u prostoriji gde su prskani insekticidi.Izbegavaj i vlagu sa zidova... Mozda ti se ovo cini cudnim sto sam navela,ali nemoj da ti bude jer ti insekticidi i vlaga u zidovima napada nerve.Naravno-ako si u kontaktu sa tim.
|
|
|
|