eca89 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/19 [chat] (9.5.2019 12:24:35)
|
IZVORNA PORUKA: Šmizli IZVORNA PORUKA: Filadendronka Smizli, Ja sam jela urme ceo deveti mesec po par komada. Porodjaj kratak, neka tri sata. A za bol jedino pomaze epidural. IZVORNA PORUKA: Šmizli Drage moje citam ove vase komentare sta sve radite,i koliko odmarate.Neko rece ako je prva trudnoca onda se malo razmazite,mada ima izuzetaka.Evo npr ja uopste nisam razmazena 31+4.Sve radim i ribam i savijam se i usisavam i rucak spremam,ne podizem bas tesko sem balona vode od 5l.Odradim tako neki posao pa sednem malo da predahnem,umorim se. Citala sam na netu da je dobro da se 4 nedelje pre termina svaki dan jedu po 6 urme.Zene koje su jele imale su laksi i brzi porodjaj u odnosu na one koje nisu jele.Kakvo je vase misljenje,jel imala neka iskustva sa tim...😘😘 Jel da.... Pa super...A tri sata je kratak porodjaj,ja mislila to moze za pola sata,sat....😁 Smizli, ja se izvinjavam, jer ovaj sad porodjaj mi je trajao 1h, skupa sa porodom. U radjaoni sam bila 15min. Odmah sam dobila jake bolove na 5min, pa onda na 3 i 2min. Tih jakih nije bilo mozda 40-al minuta, tako da se moram javno izviniti, za ovo gore napisano.
|
|
|
|