dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/19 [chat] (4.5.2019 0:49:35)
|
Fili nisam sigurna 100%, ali mislim da i analiza urina pokazuje salmonelu, ukoliko je ima. Ali moguće da je kod tebe bio lažno pozitivan nalaz, jer imala bi simptome, salmonela nije naivna .. IZVORNA PORUKA: Filadendronka Meni je koprokultura pokazala salmonelu, a isto sam razmisljala da li da uradim ili ne. Pila sam 4 dana antibiotik i naredna tri rezultata bila negativna. Takodje testirali se odmah mm i dete, obojica negativni u startu. Da li je bila greska prilikom analize ili sam prosto bila kliconosa i dalje je pitanje. Inace sve termicki obradjujem, zivim u gotovo sterilnim uslovima, pa opet... Tako da moja preporuka obavezna analiza zbog mogucih posledica. Bolje sve na vreme. IZVORNA PORUKA: dunja RR Bubi meni su je tražili na prošlom porođaju a sada ne. I čini mi se da mi dr u DZ kada sam joj tražila uput rekla, taj vaš dr je neka stara škola, kada vam to traži. Ako se dobro sećam njenih reči .. A sada me porađao isti dr, ali eto, nije tražio ovaj put. IZVORNA PORUKA: BubaBubica Izvadila krv i briseve, imam još koprokulturu ali razmišljam da je ne uradim. Nikad do sad mi to nisu tražili a plus moram u Pančevo u bolnicu da nosim što mi je daleko. I na porođaj mi je daleko ali tamo moram da odem hahahaha a ovo stvarno ne znam šta će im.
|
|
|
|