BubaBubica -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/19 [chat] (6.5.2019 15:10:09)
|
Eco srećan rođendan i lagan porođaj! Konačno ćete se grliti sa bebanom ❤ javljaj se kad možeš! Popkice i ja sam imala i još uvek ponekad imam ta lupanja, iako nije nimalo prijatno, normalno je. Dobro je da proveriš, tako ćeš biti mirna a sta je važnije od toga. Meni kao tebi bubulence tako bude ako legnem na leđa, hoću da umrem koliko mi je loše u tom položaju. Na stranama mi odgovara. Podigla sam rezultat krvi, sad mi ništa nije ni ispod ni iznad granica, nemam više anemiju. Ovo seme koprive sa medom je neverovatna stvar. Brisevi još nisu gotovi. Posle sam otišla do apoteke, uzela sam dav pakovanja Dr.Soft uložaka i jedno pakovanje nekih maternity uložaka, to ću da isprobavam kad dođem kući iz bolnice. Znam da mi neće biti dovoljno uložaka ovih dva pakovanja za porodilište ali doneće mi kad potrošim. Uzela sam i komprese, sapun, mrežaste gaćice, klizmu jer to traže u Pa. Pa da, bila sam u susednom selu pa sam našla puno toga. Posle u pekaru pa kući, juče sam samo napravila haos po kuhinji pa sam je danas sređivala, prestrela veš i založila vatru u peć, baš je nekako hladno. Mm je otišao sa svekrvom da otvori bolovanje pa ga sad ja i namlađa čekamo, posle ću da pravim nešto za jelo. Kako neko reče da je neverovatno da neko toliko toga uradi sa troje dece u poodmakloj trudnoći. Pa ja ne znam ko bi uradio sve to umesto mene. Da ne radim koji bi tek haos imali, i ovako je više vremena razvučeno sve po kući ali onda bi stvarno imali svinjac unutra. I kad ih radiš i pre trudnoće a onda u trudnoći nastaviš, nije neki problem. Ja još uvek i kosim travu, nosim trogodišnju ćerku, pomeram nameštaj... Samo u prvoj trudnoći sam se pazila jer ne znaš šta i kako, sad radim sve kao i pre trudnoće. Donedavno sam i bicikl vozila sa najmlađom u sedištu, sad sam nekako postala nestabilna pa se više ne usuđujem iako mi je tako bilo neuporedivo lakše nego šetnja. Nakupujem u prodavnici pa kese napakujem ili ispod kolica u onaj džep ili u korpicu na volanu bicikla. I nikad se nisam porodila prevremeno. Šta više jedino u trećoj trudnoći sam dočekala sam termin a mislila sam da ću bar tri nedelje ranije. Da ne bude da ću sad da prebacim termin, mislim da ću skakati sa krova da pokrenem porođaj 😂
|
|
|
|